A sertésszűz rendkívül sok lehetőséget rejt magában. A most következő receptet, rendkívül egyszerű elkészíteni. De mégis egy igazi különlegesség kerül a tányérunkra. 

Vargánya pestoval töltött szűz

Elkészítési idő: 80 perc
Nehézség: 2

Vargánya pestoval töltött szűz

írta: Szilágyi Zoltán

Hozzávalók:

  • 1 db Sertés szűz
  • 1 csomag Bacon
  • 30 dkg Vargánya
  • 5 dkg Parmezán
  • bors

Elkészítés:

A vargányát, ami lehet fagyasztott is, megpároljuk. Majd turmixgépben, parmezánnal, sóval és borssal pépesítjük.

A szüzet bevágjuk, megtöltjük a gombakrémmel, majd szorosan baconbe göngyöljük. 

160 C fokra felfűtött grillben körülbelül 40 perc alatt készre sütjük.