Előre bekevert koktéllal ízesített csirke, ha szereted az újdonságokat.
Csirke margarita
írta: Peitli Csilla
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell
- 350 ml margarita koktél
- 3 ek lime lé
- 3 gerezd fokhagyma
- negyed kk só
- negyed kk bors
Elkészítés:
- Egy nagyobb tálban keverjük össze a margarita koktélt a lime lével, az apróra vágott fokhagymával, majd vegyünk a pácból 1 dl-t.
- A maradék pácban érleljük a csirkemelleket 2 órán keresztül.
- Melegítsük elő a grillt közepes hőfokra.
- Vegyük ki a csirkéket a pácból, csepegtessük le, majd sózzuk, borsozzuk.
- Tegyük fel a húst a grillre és süssük oldalanként 7 percig.
- Sülés közben a félretett páccal kenegessük a húst.