Előre bekevert koktéllal ízesített csirke, ha szereted az újdonságokat.

Csirke margarita

Elkészítési idő: pihentetés + 15 perc
Nehézség: 2

Csirke margarita

írta: Peitli Csilla

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell
  • 350 ml margarita koktél
  • 3 ek lime lé
  • 3 gerezd fokhagyma
  • negyed kk só
  • negyed kk bors

Elkészítés:

  1. Egy nagyobb tálban keverjük össze a margarita koktélt a lime lével, az apróra vágott fokhagymával, majd vegyünk a pácból 1 dl-t.
  2. A maradék pácban érleljük a csirkemelleket 2 órán keresztül.
  3. Melegítsük elő a grillt közepes hőfokra.
  4. Vegyük ki a csirkéket a pácból, csepegtessük le, majd sózzuk, borsozzuk.
  5. Tegyük fel a húst a grillre és süssük oldalanként 7 percig.
  6. Sülés közben a félretett páccal kenegessük a húst.