Rozmaringos burgonya

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: 2

Rozmaringos burgonya

írta: Vezse Roland

Hozzávalók:

  • 1 kg krumpli
  • 3 db gyöngyhagyma
  • néhány ág rozmaring
  • kakukkfű
  • chili pehely
  • 1 marék bacon
  • bors
  • olívaolaj

Elkészítés:

  1. Készítsen egy dupla rétegű alufóliát elő.
  2. A burgonyát szeletelje fel nagyobb hasábokra és egy tálba téve keverje össze olívaolajjal.
  3. A krumplikat fűszerezze a sóval, borssal, chili pehellyel és kakukkfűvel.
  4. Adja hozzá a  bacont és a gyöngyhagymát.
  5. Helyezze a burgonyás keveréket az alufólia közepére.
  6. Ezután tegyen pár ágat a rozmaringból a burgonyára és csomagolja be a krumplit.
  7. Grillezzük ezt a csomagolást kb. 200 °C-on egy órán keresztül.

forrás: Masterbuilt