Rozmaringos burgonya
írta: Vezse Roland
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 3 db gyöngyhagyma
- néhány ág rozmaring
- kakukkfű
- chili pehely
- 1 marék bacon
- só
- bors
- olívaolaj
Elkészítés:
- Készítsen egy dupla rétegű alufóliát elő.
- A burgonyát szeletelje fel nagyobb hasábokra és egy tálba téve keverje össze olívaolajjal.
- A krumplikat fűszerezze a sóval, borssal, chili pehellyel és kakukkfűvel.
- Adja hozzá a bacont és a gyöngyhagymát.
- Helyezze a burgonyás keveréket az alufólia közepére.
- Ezután tegyen pár ágat a rozmaringból a burgonyára és csomagolja be a krumplit.
- Grillezzük ezt a csomagolást kb. 200 °C-on egy órán keresztül.
forrás: Masterbuilt