Bővítsd funkcionális és látványos wellness részleggel otthonodat

Hamarosan megújul a SpaTrend ürömi bemutatóterme, és egészen új köntösben fogadja majd a wellness iránt érdeklődő vásárlókat. A hatalmas terem átalakítására kiírt lakberendező pályázat munkái ihletet adhatnak a saját wellness részleged kialakításához.


Ezúttal Takácsné Présel Nikolett terveibe és gondolataiba lesünk be egy picit, így láthatjuk hogyan képzeli el az átalakulást egy tervező, aki jelenleg is egy családi ház wellness részlegének kialakításán dolgozik. A funkcionalitás a látványos megoldásokkal karöltve jelenik meg, ami egyszerre teszi hívogatóvá, megnyugtatóvá és különlegessé a tereket.

''Álom otthon teremtés, nem más mint, tervezés során legfontosabb figyelembe venni az ügyfél igényeit és a funkcionális otthon kialakítást az elképzelt stílussal karöltve.''

Feltűnő csillárok és a tér nagyságát megtörő elemek vezetik a szemet, hogy egyszerre mindig csak egy-egy szegletre koncentrálhassanak a látogatók. Az eltérő hangulatú sarkokban egyaránt megtalálhatóak a minőségi kerti bútorok, a profi masszázsmedencék és a meggyőző grillek. A terveken, ahogy a cég kínálatában is, minden megtalálható, ami egy otthoni wellness részleg luxus kialakításához szükséges.

Ha tetszett Takácsné Présel Nikolett munkája, akkor értékeld a terező pályaművét egy szavazattal (akár naponta), hogy ő vihesse haza a közönségdíjat, és te is értékes ajándékokat nyerhetsz a közreműködésedért.

Az Takácsné Présel Nikolett közvetlenül is felveheted a kapcsolatot a terezőkkel, sőt árajánlatot is kérhetsz saját wellness tered kialakításához. Mert mindenki megérdemel egy privát paradicsomot, ahol kipihenheti a nap fáradalmait.