Terasztervezés profi szemmel

A terasz, az erkély és a kert az otthon szerves része, a tervezése és berendezése mégis gyakran háttérbe szorul. Pedig ha már a kezdetektől kellő figyelem irányul erre a részre is, egy igazán különleges, élhető és szerethető térrel gazdagodik a család.


Éppen ezért a SpaTrend lakberendezési pályázatán, a hatalmas bemutatóterem mellett egy terasz kialakítása is felkerült a feladatok közé. Radácsy Roland elképzelése az ürömi bemutatószalon megújulásáról jól szemlélteti azt, hogy az okos térelosztás vagy a plafon és a világítás előre látó kialakítása mennyit dobhat egy kültéri élettér megjelenésén.

"Ha van cél, oda vezet út is."

A kinézet mellett természetesen ugyanolyan fontos a kényelmes használhatóság is, ami elengedhetetlen egy kültéri kikapcsolódáshoz és wellnesshez szükséges tárgyakat áruló cégnél, épp úgy, mint egy magánháznál. Meríts ihletet a bemutatóterem átalakulásából és tervezd meg vagy rendezd át saját kültered, hogy hosszú évekig örömmel használhasd.

Ha tetszett Radácsy Roland munkája, akkor értékeld a terező munkáját egy szavazattal, hogy ő vihesse haza a közönségdíjat, és te is értékes ajándékokat nyerhetsz a közreműködésedért.

Az Radácsy Roland oldalán közvetlenül is felveheted a kapcsolatot a terezőkkel, sőt árajánlatot is kérhetsz saját wellness tered kialakításához. Mert mindenki megérdemel egy privát paradicsomot, ahol kipihenheti a nap fáradalmait.