Élvezd mindennap a masszázs erejét saját otthonodban

Télen több időt töltünk a lakásban, kevesebbet mozgunk és a hideg miatt még azt az egy-két megállót sem biztos, hogy szívesen sétáljuk le. Ezt a mozgásszegény szakaszt - főleg egy idő után - a test is megérzi. Nyerd vissza a mozgás örömét mindennapos masszázzsal!


Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód vagy a statikus hobbi előbb-utóbb még a fiatal, fitt szervezeten is rajta hagyja a nyomát. Merev izmok, apró fájdalmak és húzódások jelzik, hogy ideje lenne aktívabban eltölteni a szabad időt. Ilyenkor jól esne egy teljes test masszázs, ami újra embert farag belőlünk, de ez nem mindig kivitelezhető.

Hacsak nincs otthon egy okos, hatékony és elképesztő technológia tudással rendelkező masszázsfotel, ami percek alatt elégedett sóhajra késztet. A SpaLounge 9800A Zero Gravity foteljét arra fejlesztették, hogy felfrissítsen és tehermentesítse az izmokat.

A futurisztikus megjelenésű ülőkapszula a legmodernebb technológiával felszerelje várja, hogy tetőtől talpig átmasszírozhassa a testedet. Többféle masszázstechnikát vegyítve éri el a ideális hatást, melegít, pihentet és még a kedvenc zenédet is lejátssza a tökéletes relaxálás megteremtéséhez.

Ha szeretnéd otthonodban élvezni a tradicionális kínai masszázs alapelvein nyugvó kényeztető pihenést, akár minden nap, akkor most kedvezményes áron beszerezheted a SpaLounge Zero Gravity fotelt!