Otthoni relaxálás űrhajós módra

Vannak napok, amikor egy testmasszázs a megváltást jelentené. Milyen jó lenne, ha ilyenkor hazamenve rögtön ott várna a kényeztető masszázs, ami újra életet lehet a végtagokba. A SpaLounge masszázsfotel pontosan ezt kínálja! Egy bármikor elérhető teljes testmasszázst, ami nyaktól bokáig felfrissíti!


A SpaLounge masszázsfotel kialakítása is az űrtechnológiát idézi, akárcsak a légnyomásos ülés és a súlytalanság érzetét keltő, a test minden pontját alátámasztó fotel.

A szék ergonomikus kialakítása követi a test vonalát, amit bölcsőszerűen közrefog. Könnyű belesüppedni a székbe, ami aztán többféle masszázstechnikát vegyítve teljesen átmozgatja és ellazítja az izmokat. A masszázspontokat úgy alakították ki, hogy azok a hát, a fenék, a comb és a vádli kritikus – fáradtságért felelős – területeit tökéletesen felfrissítsék.

A rendszer különlegessége a fűthető lábmasszírozó rész, amit átgyúrja a vádlit, hogy egy hosszú, fárasztó nap vagy intenzív sportolás után elfelejthesd az izomlázat. A masszázsfotel borítása kényelmes és bőrbarát, időtálló struktúrája pedig a luxusautók gyártásánál alkalmazott kifinomult technológia.

Ez az első osztályú minőség a záloga az évtizedes használhatóságnak, ami elkísér majd az utadon és bármikor kész arra, hogy felfrissítsen és ellazítson.

Ha szeretnél többet is megtudni a meridián és akupresszúrás pontokat stimuláló masszázsfotelről vagy kipróbálnád személyesen a szerkezetet, akkor gyere el a SpaTrend Expóra (02.25-03.06)!