Prémium minőségű padlóburkolatok a tartósság kedvelőinek

A lakberendezők és otthonukat tervezők Magyarországon is előszeretettel választják a nemzetközi szinten már hosszú évek óta piacvezető Parador márkát. A német padlóburkolatok első osztályú minőségük, tartósságuk és magas kopás- valamint karcállóságuk miatt hosszú távú befektetést jelentenek.


A prémium minőségű Parador padló utánozhatatlan, elragadó arculattal ruházza fel környezetünket. Legyen szó laminált, vinyl, vagy épp fapadlóról, a Parador kizárólag a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával alakítja ki termékeit. A különböző padlótípusok megalkotásában olyan elismert tervezők is részt vettek, mint Zaha Hadid, Karim Rashid, Ora Ito, vagy Hadi Teherani. A díjnyertes márka burkolatai magas kopás- és karcállóságuknak, víztaszító fedőrétegüknek és    köszönhetően nagyobb igénybevétel mellett sem vallanak kudarcot. Kiadó ingatlanba, irodába és családi házakba is ideális választás. Padlófűtés fölé, sőt akár vizes helyiségekbe is tehetőek, hiszen nemcsak víztaszító hordozófelülettel rendelkeznek, de az illesztések is impregnáltak.

A széles választékban találsz laminált padlót, készparkettát, vinylt, designer padlókat és a Parador legújabb nagy dobását, a Modulre ONE-t is. Ez utóbbi a laminált padlók és vinyl burkolatok legjobb tulajdonságait ötvözik, a gyengeségeik kiszűrésével. Víz- és kopásállóak, de rendkívül könnyen letehetőek a klikkes rendszernek köszönhetően. Csillapítják a lépészajt, kíméletesek az ízületekhez, nem csúsznak és nem szívják fel a vizet. Padlófűtéses és vizes helyiségekben (vízállósága 4 óra) is egyaránt használhatóak. A Modular ONE összesen 21 különféle dekor felületekben érhető el, amelyek között nemcsak természetesnek tűnő fa, hanem kőhatású padlókat is találsz.

A káros anyagoktól mentes, környezetbarát anyagokból készített meleg burkolatokkal személyesen is találkozhatsz a hatalmas bemutatóteremmel és sétálóutcával rendelkező Parador Parketta Stúdióban (MAXCity - Törökbálint). Itt láthatod a könnyen tisztítható, antibakteriális és vízálló Vinyl padlókat, az egyedi megjelenésű designer padlókat, a négy rétegből álló, strapabíró laminált padlókat és többet megtudhatsz a Modular ONE különlegességről!

Ha szeretnél egy tartós, designos és prémium minőségű melegburkolatot otthonodba, mindenképpen látogass el a Parador Parketta Stúdióba!