Megérkezett a jövő wellness eszköze: A SpaLounge masszázsfotel

Az ergonómia alapelveit követve, a SpaLounge masszázsszékeit a legapróbb részletekig arra tervezték, hogy azok kiemelkedő kényelmet és minőségi masszázst kínáljanak mindazok számára, akik saját otthonuk meghitt környezetében vágynak valódi kikapcsolódásra.


A speciális masszázsszék kialakítása révén lehetővé teszik, hogy a test egészén élvezzük az alapos masszázs élményét: a rövidebb programok után is olyan üdén hagyhatjuk el a fotelt, mintha egy profi masszőz kezei alatt leltünk volna felfrissülésre.

A piacon eddig alkalmazott technológiától elfordulva, a SpaLounge innovatív megoldásokkal teszi a megszokottnál jóval hatékonyabbá a masszázst, magasabb szintre emelve ezáltal a felhasználói élményt. Ezért a többi masszázsfotellel ellentétben, ez a modell egy kiemelten a lábak számára tervezett, kétoldalú gyúró masszázstechnikát nyújtó, beépített és fűthető masszázsapparátussal is rendelkezik.

Szeretne még többet megtudni a kivételes masszázsfotelekről? Vegye fel a kapcsolatot a SpaTrend csapatával, látogasson el személyesen a bemutatótermek egyikébe, vagy böngéssze kínálatunkat online!

Címkék: