Törhetetlen poharat a karácsonyi asztalra

Az ünnepi asztalon is megállják a helyüket a holland Happy Glass törhetetlen poharai, amelyek eleganciával és biztonsággal is hozzájárulnak az est sikeréhez!


A Happy Glass poharakat elsősorban wellness terekbe, kertekbe és teraszokra fejlesztették, ahol nagy a nyüzsgés és a törött üvegszilánkok komoly egészségügyi kockázatot hordoznak magukban. Ezek a poharak ugyanis mindazt az aggodalmat, amit a törékeny üvegáru okoz, kiveszik a képletből. A törhetetlen műanyagból készített poharak ugyanolyan elegánsak, mint üveg társaik - első pillantásra meg sem lehet őket különböztetni - viszont sokkal strapabíróbbak. Nem csorbulnak, nem repednek és nem törnek össze még leejtés esetén sem.

A Happy Glass választékban megtalálsz minden pohárfélét, amivel az ünnepi asztalt is felöltöztetheted. Vendégváró italokhoz ott a 6 darabos pálinkás szett, míg a főfogáshoz felszolgált finom bort, bátran kínálhatod törhetetlen borospohárból! Ezzel a készlettel garantáltan nem kell attól tartanod, hogy az üvegszilánk vadászat is felkerül a karácsonyi programok közé.

Készülj aggodalom nélkül a törhetetlen poharakkal a karácsonyra és szilveszterre is!