3 ok, hogy ősszel miért jobb grillezni, mint nyáron

Ősszel sokan már a grillek elpakolására készülnek, pedig ilyenkor is érdemes begyújtani a kültéri sütőket. Sőt, mondunk három okot is, hogy az ősz miért jobb grillezésre a nyárnál!


1. Nincs hőség és rovarhorda!

A nyári kánikulában begyújtani a grillt és ott állni a forróság mellett nem a legkellemesebb feladat, az olykor elviselhetetlen tűző napról és az elhessegethetetlen rovarokról nem is beszélve. Ősszel ezek egyikével sem kell megbirkózni. Felöltözni is könnyebb, mint a hőségben aszalódni, nem kell hadakozni a rovarokkal és attól sem kell félni, hogy megromlik az étel a hőségben.

2. Őszi ízkavalkád!

Az őszi zöldségek és gyümölcsök szinte kivétel nélkül grillezésre termettek. Bár ma már a szezonalitás a boltok polcain kevésbé érhető tetten, de a szervezetnek sokkal jobb, ha az idényre jellemző (hazai) zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztjuk, amelyekben tényleg van tápanyag. A krumpli, az édesburgonya, a répa, a szőlő, a körte az alma és a sütőtök is ideális grillezéshez. A végeredmény pedig nemcsak színes, hanem egészséges és finom is lesz.

3. Szezon végi akciók!

A legnagyobb tömeget megmozgató szezon véget ér nyáron, így aki még nem akarja szögre akasztani a kötényét remek ajánlatokat foghat ki ilyenkor. Mint például ezt: a Kamado Chef kerámia grill vásárlása esetén, egy elektromos és hatékony faszéngyújtót kapsz ajándékba. A 12 hamburger és 8 steak egyszerre történő sütésére is alkalmas kiváló grill tökéletes kezdőknek vagy gázgrill mellé, a Looft Lighter pedig igazi kincs azoknak, akik faszenes grillel vagy kandallóval rendelkeznek. Ne maradj le ezekről az őszi lehetőségekről, nézz körül itt további akciókért!