Profi gázgrillek 40 éves tapasztalattal, elérhető áron

Az itthon is elérhető Broil King több, mint 40 éve készít magas minőségű gázgrilleket a kültéri sütést szeretők számára, töretlenül képviselve a kezdeti értékeket. Az 1900-as éves elején, apró családi vállalkozásként induló cég, ma már egy világszerte elismert óriásvállalkozás, de az ügyfélközpontúság, a kiváló minőség és örömteli felhasználó élmény nyújtása most is elsődleges szempont a vállalatnál!


A kanadai családi vállalkozás 1984-ben kezdett el grillekkel foglalkozni, és a korábbi szerzett, közel 80 évnyi üzleti tapasztalataikkal hamar a kültéri sütők piacának vezető szereplői között találták magukat. Az azóta eltelt 40 évben pedig sikerült megőrizniük elsőségüket a modern, minőségi gázgrillek között.

A Broil King gyors terjeszkedése nemcsak uralta, de meghatározta a kor gázgrilljeinek megjelenését, ami azóta is iránymutató a grillezés területén. A legelső grillek még a Jacuzzi cég grill részlegének felvásárlása után, a masszázsmedence gyártó fivérek által megálmodott grillek megjelenését tükrözte, de a Broil King hamar megtalálta a saját hangját és mert elrugaszkodni az akkori normáktól.

A lehajtható oldalpolc, a stabil szekrényen elhelyezett több égős grill, amihez egy könnyen nyitható, de odarögzített tető jár olyan ikonikus elemek, amelyeknél ma már nehéz elképzelni egy jó gázgrillt. A látványos külső és a megnyerő rozsdamentes acél alapanyagok mellett a Broil King grillek nagy erénye az erős égő, az ízfokozó rács, a könnyű kezelhetőség, a masszív felépítés és a felhasználó barát megoldások sokasága, amelyektől öröm lesz a grill használata. Az első osztályú alapanyagok és a minőségi tervezés egy olyan szerethető, precíz és látványos grill hozott létre, amely azonnal meghódította a kanadai, majd az amerikai szíveket. Ma pedig már hatalmas méretűre duzzadt a birodalom, aminek a világ számtalan pontján örülnek a grillrajongók!

A Broil King grillek fejlesztése persze nem állt meg az első sikerek után. Legutóbb 2012-ben alakultak át teljesen, hogy jobban igazodhassanak a modern követelményekhez. A gázgrillek számra, típusa és mérete is egyre nagyobb változatosságot mutat, így garantáltan mindenki megtalálja a számára ideális precíz, strapabíró és sok tárolóhellyel rendelkező kültéri sütőjét. A legkisebb, még hordozható grillektől, az egészen nagy, már éttermi kiszolgálásra is alkalmas óriásokig mindent megtalálsz a kínálatban!

2017 óta pedig már nem csak különálló szekrény grillek, hanem beépített kültéri sütők közül is válogathatsz. Ha egy teljesen önálló konyhát álmodtál meg a teraszra, akkor a Broil King beépített részlegére számíthatsz. Így válik könnyen elérhetővé egy kültéri vagy nyári konyha, ahol a főzőlap mellett egy minőségi grill is beépítésre kerülhet a pultba!

2019-ben pedig egy újabb különlegességgel, a pellet grillekkel jelentkezett a Broil King. Ezek a modern, már alkalmazással is működtethető grillek az autentikus füstös íz mellett, olyan precíz hőkontrollal rendelkeznek, amely hiánypótló a fával fűtött grilleknél.

A széles grillválaszték mellett a hasznos kiegészítők tárháza is a rendelkezésedre áll, hogy minél könnyebben, hatékonyabban és élvezetesebben készítsd a grillezett ételeket. Az első osztályú alapanyagokból, kifejezetten grillezéshez készített eszközök egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik majd a munkát, hogy te az alkotásra koncentrálhass. A grill és eszközök praktikus egysége egy kompakt, önmagában is teljes értékű konyhával ér fel, amit a kertben vagy a teraszon bárhol felállíthatsz.

Ha szeretnél egy profi gázgrillt, amiben 40 év tudása összpontosul és garantáltan hosszú évekig tudsz vele zavartalanul hódolni a kültéri sütésnek, akkor használd ki a nyári akciós ajánlatokat és csapj le a kedvezményes csomagokra! Most ingyenes kiszállítással!