40 éve a csúcson a kanadai gázgrill

A Broil King több, mint 40 éve készít magas minőségű gázgrilleket a kültéri sütést szeretők számára, töretlenül képviselve a kezdeti értékeket. Az 1900-as éves elején induló családi vállalkozásban mindig elsődleges volt az ügyfélközpontúság, a kiváló minőség és örömteli felhasználó élmény!


Az 1904-ben induló kanadai családi vállalkozás 1984-ben kezdett el grillekkel foglalkozni, és a korábbi üzleti tapasztalataikkal hamar a piac vezető szereplői között találták magukat. Gyors terjeszkedésük meghatározta a kor gázgrilljeinek megjelenését, ami azóta is iránymutató a grillezés területén. A legelső grillek még a Jacuzzi grill részleg felvásárlása után, a masszázsmedence gyártó fivérek által készített grillek megjelenését tükrözte, de a Broil King ezt követően hamar megtalálta a saját hangját.

A minőségi alapanyagok, a felhasználó barát megoldások és a tetszetős külső együtt hódította meg először a kanadai, majd az amerikai szíveket. A ma már hatalmas méretűre duzzadt birodalom még mindig családi kézben van, és az egyre nagyobb kínálat mellett is őrzik az ügyfélközpontú szemlélet örökségét.

A Broil King grillek legutóbb 2012-ben alakultak át teljesen, hogy jobban igazodhassanak a modern követelményekhez. A gázgrillek számra, típusa és mérete is egyre nagyobb változatosságot mutat, így garantáltan mindenki megtalálja a számára ideális precíz, strapabíró és sok tárolóhellyel rendelkező kültéri sütőjét. 

2017 óta már nem csak különálló grillek, hanem beépített kültéri sütők közül is válogathatsz. Ha egy teljesen önálló konyhát álmodtál meg a teraszra, akkor a Broil King beépített részlegére számíthatsz.

2019-ben pedig egy újabb különlegességgel, a pellet grillekkel jelentkezett a Broil King. Ezek a modern, már alkalmazással is működtethető grillek az autentikus füstös íz mellett, olyan precíz hőkontrollal rendelkeznek, amely hiánypótló a fával fűtött grilleknél.

A széles grillválaszték mellett a hasznos kiegészítők tárháza is a rendelkezésedre áll, hogy minél könnyebben, hatékonyabban és élvezetesebben készítsd a grillezett ételeket. Az első osztályú alapanyagokból, kifejezetten grillezéshez készített eszközök egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik majd a munkát, hogy te az alkotásra koncentrálhass. A grill és eszközök praktikus egysége egy kompakt, önmagában is teljes értékű konyhával ér fel, amit a kertben vagy a teraszon bárhol felállíthatsz.

Lépj be az egész éves grillezés világába és bízd magad a legjobbra, ha gázgrillről van szó!