Ha egy ablak bezárul, egy újabb ablak kinyílik- adventi grillkalendárium

A grillezés rajongói idén bizonyára nagyon jól viselkedtek, mert a Mikulás egy olyan adventi kalendáriumot hozott el a számukra, amelynek ablakai mögött háromnaponta óriási kedvezményekre jogosító kuponkódok rejlenek a Grillpláza prémium grillsütőihez és grillkiegészítőihez.


Aki már régóta vágyik egy komolyabb grillsütőre, vagy szeretné megajándékozni szeretteit egy grillel, érdemes feliratkozna a Grillpláza hírlevelére.

Háromnaponta más-más prémium grillsütők kerülnek akcióba, így egy kis szerencsével a kiszemelt álom-grillhez is megérkezhet a várva-várt kuponkód.

A Grillpláza kínálata kifejezetten a minőségi grillsütőkről szól, melyekkel élmény és élvezet a sütés. Akár a gyorsan, és pontosan szabályozható gázgrillre esik a választás, akár a hagyományos sütési technikákon alapuló kerámiagrillre, a kínálat és az adventi kalendárium meglepetései nem fognak csalódást okozni!

Akkor is érdemes követni a grillkalendáriumot, ha már van grillsütőnk, mert a folyamatosan megújuló kuponkódok más-más prémium grillkiegészítőre lesznek beválthatók. Az okos húshőmérővel, a grillcsipeszekkel, vagy a grillbe tehető tálakkal a grillen sült ünnepi menü elkészítését is megkönnyíthetjük.

Élje át ismét a boldog gyerekkori ünnepi várakozás izgalmát, nyitogassa a Grillpláza adventi kalendáriumának ablakait, és találjon rá a tökéletes karácsonyi ajándékra!