A legjobb grill szakácskönyvek

Eheti könyvajánlónkban összegyűjtöttük a legjobb és leghasznosabb grill szakácskönyveket, melyeknek minden grillőrült könyvespolcán ott a helye. A könyvek szerzői között olyan nevekkel találkozhatunk, mint Jord Althuizen, a nemzetközileg is elismert BBQ világbajnok, vagy Serényi Zsolt, a hazai grill fenegyerek. Jó olvasgatást!


 

Miért is érdemes az internet világában régimódi, papíralapú szakácskönyvet választani a több millió internetes recept helyett? Elsősorban azért, mert ezen könyvekben szereplő recepteket sztár séfek és gasztronómiai nagyágyúk állították össze, akiknek a szaktudása szinte garancia arra, hogy nem csak valami ehető kerül majd az asztalunkra, hanem egy igazán emlékezetes, különleges étellel örvendeztethetjük meg családunkat, barátainkat és persze magunkat. Másodsorban pedig azért ajánljuk ezeket a könyveket, mert nem csak hasznosak, de igazán minőségi, szemet gyönyörködtető kiadványok is, melyek azonnal meghozzák a kedvet egy kis grillezéshez. Válasszon bátran közülük!

1.      Serényi Zsolt: A tetovált séf – Grill & BBQ télen-nyáron (Central Médiacsoport Zrt., 2018)

Ki ne ismerné a hazai gasztronómiában Serényi Zsolt nevét. A nevével fémjelzett kiadvány pont olyan, mint ő maga: vagány, merész, szórakoztató, néha meghökkentő, de színvonalas és minőségi. Igazi must-have szakácskönyv!

2.      Jord Althuizen: Grill, burger, barbecue – A BBQ világbajnok receptjei (Scolar Kiadó, 2017.)

Jord Althuizen BBQ világbajnok az amerikai stílusú barbecue-zás világába kalauzol bennünket. Az ínycsiklandó receptek mellett rengeteg hasznos tudnivalót is tartalmaz ez a kivételes kötet, ráadásul mindezt igazán könnyed és szórakoztató stílusban tálalja. Főleg középhaladó/haladó grillőrülteknek ajánljuk!

3.      Rich Harris: Grill & Tűz (Kossuth Kiadó Zrt., 2016)

Ezt a kiadványt főleg azoknak ajánljuk, akinek a csodálatos íz élmények mellet az esztétikum is fontos. Rich Harris neves ételstylist különleges receptjei igazán felejthetetlenné teszik a hétvégi grillpartit!

4.      Robin Donovan-Lincoln Jefferson: Füst és láng – grillezés és szenvedély (GABO Könyvkiadó Kft., 2016.)

A grillezéssel még csak ismerkedő, kacérkodó leendő grillőrülteknek ajánljuk ezt a gyönyörű kiadványt, mely az alapoktól mutatja be a grillezés és BBQ mikéntjét. Hús receptek mellett köretek, desszertek, szószok, italok receptjét is megtaláljuk ebben a színvonalas receptkönyvben.

Kedvet kapott a grillezéshez? A recept már megvan, de nincs min kipróbálni? Látogasson el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe és válassza ki az igényeinek legmegfelelőbb grillezőt, vagy tekintse meg online választékunkat itt.