Mesés grillételekkel és grillbemutatóval indul a hétvége Nyíregyházán

 A grillezés szerelmesei az idei év talán legnagyobb grillrendezvényével nyithatják meg Kelet-Magyarországon az idei őszi grillszezont. Grillbemutatóval, grill oktatással és grillvásárral vár mindenkit a SpaTrend Nyíregyháza bemutatótermének grill konyhává alakult parkolója szeptember 28-án.


A grillnapon Pásztor Gábor, a Broil King grillek első számú szakértője osztja meg sütési titkait a nagyközönséggel. Gábor többféle grillen párhuzamosan zsonglőrködik majd a szombati napon, hogy minden típusú grillel és sütési technikával találkozhassanak az érdeklődők.

Az egész napos rendezvény során megismerkedhet a Broil King gázüzemű és a Kamado, illetve Kamado Joe kerámiagrillekkel, felfedezheti a páratlan dizájnt és praktikumot ötvöző különleges Ofyr grillsütőt, és megtekintheti a szezon grillsütő és grillkiegészítő újdonságait.

Ha szeretné személyesen megtapasztalni, milyen ízletes ételek készíthetők el egy professzionális grillsütőn, grillsütő vásárlásán gondolkozik, de még nem tudja, a gázüzemű, vagy faszenes grillre essen-e a választása, bízza magát szakértőkre, és látogasson el a SpaTrend Grillnapra Nyíregyházára szeptember 28-án, ahol minden kérdésére választ kaphat! A SpaTrend Grillnapon nem csak megtalálhatja álmai grillsütőjét, de ki is próbálhatja!