Ami előrébb hozza a tavaszt: teraszmelegítő

Már bontogatja szárnyait a tavasz, de még túl hideg van ahhoz, hogy tartósan a kertben pihenj. A tavasz illata azonban már ott van a levegőben, ezért megértjük, ha nem akarsz várni! Jöhet hát a teraszmelegítő, ami nemcsak egy látványos dekorációs elem a teraszra, hanem egy erős hőforrás!


A nyitott vagy félig fedett kültéri teraszok melegítésére fejlesztett teraszmelegítők pár méteres környezetükben kellemes meleget adnak, hogy élvezhesd a friss levegőt évszaktól függetlenül. A városi éttermek teraszain gyakran találkozhatsz ilyen melegítőkkel az őszi/téli időszakban, de kora tavasszal is remek hatásfokkal működnek. Az olasz Italkero melegítőivel most te is hazaviheted az "instant meleget", ami gombnyomásra tölti be a teret.

Az Italkero Falo EVO teraszmelegítői gázzal működnek, így a bekapcsolást követően azonnal érzed majd a lángoszlopból áradó hőt. Hosszúkás, három oldalú, piramis formájú kialakítása eleganciát sugároz. A charcoal vagy silver színben elérhető alsó szegmens rejti a gázpalackot, míg a felső, nyitott rész a biztonsági üvegbúra mögé zárt lángoszlopot foglalja keretbe. A közel 2 méteres (2,18 m) melegítő vezérlése nagyon egyszerű, és mivel hagyományos méretű gázpalackkal működik, ezért annak behelyezése és rögzítése is teljesen egyértelmű. Ez utóbbihoz egy külön szíjat is tartalmaz a szerkezet.

A stabil melegítő rozsdamentes acélból és alumíniumból készül dőlésvédelemmel, így még nagyobb szélben is biztonságosan használható. Három méteres körzetben képes olyan jelentős hőfok emelkedést elérni, ami már hosszabb tartózkodásra is kellemes. Emellett látványos kiegészítő és hangulati elem, ami a nyílt lángnak köszönhetően fényforrásként is szolgál. Az éjszaka sötétjében sejtelmes fénye és finom melege meghitté varázsolja a teraszt, amit kihasználhatsz egyedül vagy szeretteiddel.

Hozd előrébb a tavaszi pihenést a teraszon és fogyaszd el már most itt a reggeli kávédat vagy az esti pohár bort a friss levegőt, a csendet és a természet ébredését kiélvezve. Kerti grillezéshez, partikhoz, baráti beszélgetésekhez vagy a csípős reggelek átvészeléséhez is tökéletes társ az Italkero Falo EVO, ami fénnyel és meleggel öleli át a teraszt!

Adj te is új karaktert külterednek ezzel a (nem is olyan apró), dizájn-díjas kiegészítővel és többet nem kell félned a hirtelen jött hidegfrontoktól!