Családi gázgrill a kanadai grill óriástól

A grillezés nem csak a finom ételekről szól, közösségi élmény is egyben, ami remek szórakozás a család minden tagjának. Pontosan ezt az örömteli és egyben minőségi élményt nyújt a Broil King kiváló gázgrillje!


A kanadai gázgrill gyártó óriás, a Broil King grilljei a minőségi alapanyagok, a gondos tervezés és a kiváló teljesítmény miatt népszerűek az egész világon. A széles választékot kínáló cég Baron sorozatának 5 égős példánya is magas minőséget kínál, amit könnyű és élvezetes használni. A Baron S 490 IR egy a család közepes méretű grilljei közé tartozik.

A nagy méretű grilltérben 5 Dual-Tube gázégő teszi rendületlenül a dolgát, amihez egy hátsó gázégő és egy elektromos motorral ellátott forgó grillnyárs is csatlakozik. A gondos kialakítású szekrénygrillen rengeteg apró, a használatot megkönnyítő okos részletet találunk, ami még a kezdő grillezők munkáját is megkönnyíti. Most ismerkedsz a grillezéssel vagy szeretnéd kipróbálni a rotisserie sütést? Ebben a grillben mindent megtalálsz, ami hozzásegít az örömteli és sikeres grillezéshez.

Ilyen a két lehajtható oldalpolc, amelyek egyike egy plusz sütőfelület rejt, hogy azon szószok, mártások vagy komplett ételek készüljenek. A polcokon akasztók segítik a sütés során használt grilleszközök tárolását. Az elpakoláshoz pedig ott a nagyméretű szekrény. Itt kapott helyet a gázpalack (11 kg töltősúlyú palack ajánlott a grillhez) és ide pakolható el minden lapát, fogó és edény a grillezés végeztével.

A tartós és rozsdamentes alapanyagokból gyártott grill kültérre készült, így egy hirtelen jött zápor meg se kottyan neki, de a téli védelméről azért nem árt gondoskodni, hogy a jó idő első jelére azonnal hadrendbe állíthasd a grillt. Ha te télen sem szeretnél lemondani a szabadban sütött ételekről, a Baron S 490 gázgrillre akkor is számíthatsz!

Modern és elegáns megjelenésével minden környezetben megállja a helyét. Karbantartása egyszerű, és a nagy méretű, rögzíthető, vízszintezhető kerek a könnyű mozgatásban is nagy segítségedre lesznek.

Ha szeretnél egy nagy teherbírású, minőségi és okosan felépített modern grillt, amire minden időjárási körülmény között számíthatsz, akkor a Baron S 490 gázgrillje lehet az ideális számodra. Azonnal indítható, gyorsan felfűt és remekül tartja a hőt! Látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és személyesen is láthatod miért érdemes egy első osztályú grillre szavaznod!