Black Friday kedvezmények grillekre és grilleszközökre

A novemberi Black Friday akciók nemcsak tévékre vagy ruhákra terjednek ki, idén újra csatlakozott a kezdeményezéshez a Grillpláza is! Ha eddig még csak szemeztél álmaid grilljével vagy egy új grilleszközre vágysz, akkor most jött el a te időd!


A Grillplaza.hu számos kedvezményes ajánlattal készült a novemberi akcióra, amely 25-ig (vagy a készlet erejéig) tart. Eddig kell kiválasztanod és megvásárolnod a kiszemelt termékeket, hogy megkapd a 20-25-30%-os kedvezményt!

A Black Friday kínálat nagyon széles, de néhány termékből csak 1-1 darab áll rendelkezésre, ezért érdemes gyorsnak lenni, ha még a teljes készletből szeretnél válogatni.

Van itt minden, ami a grillezők szemének, szájának ingere! A legendás kanadai Broil King gázgrillek, kerámia kamado grillek a holland The Bastard cégtől, smoker a Masterbuilt gravity sorozatából és a hatalmas, piros Big Joe a faszenes grillezők szerelmeseinek!

A kiváló minőségű, professzionális grillek mellett a kiegészítők és a grilleszközök választéka, ha lehet még csábítóbb! Forgónyárs, zsinór nélküli elektromos gyújtó faszénhez, takaróponyva, öntöttvas wok, kebab szett, tisztító szerek, grill lámpa és grill kesztyű közül is válogathatsz!

Látogass el a Grillpláza.hu oldalra, ahol a teljes kínálatot láthatod vagy tölts ki egy rövid űrlapot és személyre szóló segítséget kapsz a szakértőktől!