Minőségi olasz kések 100 éves múlttal

Egy jó kés jelentősen megkönnyíti a konyhai munkát. Egy kiváló kést viszont élmény használni. Az ezekre jellemző tökéletes súlyeloszlás, a kikezdhetetlen él, a vágás könnyedsége megtalálható a 100 éves múlttal rendelkező Berkel késekben is!


A Berkel immár 100 éve gyárt kompromisszumot nem ismerő, prémium késeket a minőséget kereső profi vagy hobbi szakácsok számára. A legkiválóbb olasz tervezők és mesteremberek közös munkája egy széles palettával rendelkező, kézzel készített késkészlet, amely minden konyhai munkához kínál megfelelő eszközt.

Az elegáns, egyszerű vonalvezetésű, de impozáns kések darabonként és szettként is kaphatóak, és a kenyérszeleteléstől, a zöldség aprításon át a steakek darabolásáig mindenre nyújtanak egy kést, ami tökéletesen ellátja a feladatát.

Csontozó kés, steak kés, szakács kés, kenyérvágó kés, sonka szett, séf szett! A kínálatban te is megtalálod majd álmaid kését, amivel nemcsak könnyű, de öröm is lesz a munka.

A Grillpláza kínálatában található kések elegáns fekete nyéllel rendelkeznek. Mind a pengén, mind a nyélen megjelenik a Berkel név gravírozással, a nyélen arany színnel. A szettekhez gyakran késtartó is jár, amelyek praktikusan és látványosan helyezheted el új kedvenceidet. A szetthez járó fa tartók, állványok mellett, akár külön is vásárolhatsz mágneses, asztali késtartót, hogy mindig szem előtt tudhasd a minőségi késeket.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy már itthon is könnyen beszerezhetsz egy Berkel kést! Csapj le rájuk, és érezd a minőség erejét!