Családi grill, ami egy étteremben is megállná a helyét

A Broil King grillek pontossága, szakértelme és sokoldalúsága egy több, mint vonzó gázgrillt adott a világnak, de az Imperial sorozat még ebből a vonalból is kiemelkedik. Önmagában egy komplett kültéri konyhát kapsz általa!


Az Imperial 690-as gázgrill egy egyik legnagyobb a piacon, így biztosan nem kell lemondanod semmilyen funkcióról. Nyárson sült pulykát ennél? Vagy éppen egy gyors hamburgerre vágysz? Ezzel a grillen nem is kell választanod a kettő között, mert akár egyszerre is elkészítheted őket.

A szekrényes grill rengeteg tároló és rakodófelülettel könnyíti meg a munkád elpakolásnál és sütés közben is. Két, egymástól teljesen elkülönített sütőtérrel rendelkezik a grill, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre többféle ételt készíts az ízek keveredése nélkül.

A grill minden szeglete profizmusról és felhasználó barát megoldásokról mesél, mint amilyen a szósztartó rekeszek, grillkiegészítők akasztói vagy éppen a rögzíthető kerék! A 4+2 égőfej mellett oldalégővel és egy hátsó égővel is rendelkezik, ami kifejezetten a professzionális rotisserie nyárshoz tartozik.

Nagy sütőfelülete, sokoldalúsága és technikai tudása miatt egy étteremben is megállná a helyét. Különleges ízfokozó rácsa és a beépített hőmérők mellett beépített világítás is segíti majd a tulajdonost a munkába, hogy mindig tökéletes étel kerülhessen le erről a hatalmas grillről!