- írta: Peitli Csilla
Kecskesajttal és aszalt szilvával töltött csirkecomb filé mogyorómártással
- írta: Peitli Csilla
- 2017.02.27
A kecskesajt és a szilva remek páros, ami még a megszokott csirkehúsból is ünnepi lakomát varázsol. Ha feldobnád valamivel az unalomig ismert ízeket, próbáld ki ezt a receptet, ami a látszat ellenére se nem bonyolult, se nem időigényes.
A kecskesajt és a szilva remek páros, ami még a megszokott csirkehúsból is ünnepi lakomát varázsol. Ha feldobnád valamivel az unalomig ismert ízeket, próbáld ki ezt a receptet, ami a látszat ellenére se nem bonyolult, se nem időigényes.
Grillplaza.hu - Broil King grillek és grillkiegészítők áruháza
Első lépésben szedd szét a farrészes combokat és formázd meg őket úgy, hogy alkalmasak legyenek egy rolád elkészítéséhez.
Mikor kiterültek a combok, sózd és borsozd mindkettőt, majd pihentesd 2-3 percet őket.
Ha már kipihenték magukat, akkor következő lépésként a szeletelt, érlelt kecskesajtot, illetve az aszúban áztatott aszalt szilvát tedd a húsra.
Az előkészített "megpakolt" csirkerolád jelölteket tedd egy gyékényre, és tekerd fel feszesen mind a 2 db-ot. Alufóliába csavarva mehetnek is a grillre 8-10 percig.
A recept többi részét itt olvashatod.