Grillek és minden grilleszköz, amire a kültéri sütéshez csak szükséged lehet

A grillezés sokkal több, mint ételkészítés a szabadban. Örömteli, gyümölcsöző és kreatív időtöltés, amit az egész család együtt élvezhet! Szerezz be minden kiegészítőt, eszközt vagy akár grillt, amire csak szükséged lehet. Egy helyen!


Szerezz be mindent a grillplaza.hu segítségével, gyorsan és könnyedén az otthoni grillezéshez. Ezen az oldalon nagy választékban találsz grilleket, kiegészítőket és segédanyagokat a legkiválóbb minőségben. Füstölőfák, szószok és ízesítők széles sora várja, hogy segítségükkel izgalmas és finom ételköltemények alkoss. Ha még nincs grilled vagy bővíteni szeretnéd a grillparkodat, akkor fatüzeléses, faszenes, gázos és pellet grillek sorából választhatod ki a család új kedvencét. Sőt, már a legújabb generációs, intelligens grillek között is válogathatsz.

A legújabb technológiákkal és legkiválóbb alapanyagokból készített grilleken öröm lesz a sütés minden mozzanata.

Ott vannak például a kiváló hőtartásáról és BBQ ételek készítésében első osztályú grillként ismert kamadók. Amerikai (Kamado Joe) és holland (The Bastard) változatuk az autentikus, füstös aromát kedvelők számára ideális. A kevés mennyiségű faszénnel is hosszú ideig működő grillek finom ízekkel és még finomabb aromákkal kedveskednek majd neked.

A kanadai gázgrillek (Broil King) a precizitásuk és könnyű kezelhetősük miatt abszolút kezdők számára is kiváló választást jelentenek. A Broil King szekrénygrilljei sok tárolórésszel, felhajtható polcokkal és az intenzív ízekért felelős egyedi ráccsal (Flav-R-Wave) nyűgöznek majd le.

A faszenes Masterbuilt és a pellettel működő smokerek az okos megoldások kedvelőit és a lassan készülő BBQ ételek szerelmeseit veszik célba, akik garantáltan nem csalódnak majd a grillek teljesítményét látva.

Ha pedig az egyedi megoldásokat szereted, akkor az olaszok által is közkedvelt mobil kemence (Alfa Forni) vagy a fatüzeléses OFYR vaslapos körgrillje lehet a befutó.

Mindegyik grill típusból nagy méretválasztékkal találkozhatsz a grillplaza.hu-n. Sőt, a grillekhez illő, sokoldalú kiegészítő paletta is vár, hogy mindent beszerezhess, ami a kedvenc ételeid elkészítését megkönnyíti.

Minőségi eszközök, rácsok, kosarak, tálcák, kések, vágódeszkák, faszén, füstölő fa, tisztítók, szószok és ízesítők végeláthatatlan sora várja, hogy átnézd őket és kiválaszd az ízlésedhez és nyári konyhádhoz leginkább illő darabokat. Az akciók részben pedig kiemeltük a legjobb ajánlatokat, hogy egy helyen láthasd a legütősebb áron kínált termékeket és termékcsomagokat! Böngészésre fel!