2023-as kerti trendek- Moduláris terasz bútorok, különleges anyagok, nyugat- európai stílusban

 A 2023-as kerti szezonnal egy időben elstartolt az otthoni relaxációban élen járó SpaTrend vadonatúj kerti bútor oldala a Gardentrend, melynek kínálatából a legváltozatosabb stílusú és méretű teraszok is gyönyörűen és komfortosan berendezhetők. A Gardentrend oldalán megtalálható teraszbútorokat kerti étkező-és ülőgarnitúrákat, napernyőket az ország több pontján élőben is meg lehet nézni és ki lehet próbálni a SpaTrend bemutatótermeiben.  


Végre megérkezett a tavasz, az év legszínesebb évszaka. Ebben az időszakban minden derűsebbé, fényesebbé, élőbbé válik. A fák koronái ismét zöldellnek és kezdenek kibújni az első virágok a kertekben, miközben a levegőben újra érezhetőek a pozitív energiák.

Ha mindezt a szépséget egy kényelmes kerti kanapén hátradőlve élvezhetjük, az maga a boldogság!

Ebben a pozitív szellemben hoztuk el a 2023-as terasz trendeket és a Gardentrend legnépszerűbb kerti bútorait, melyekkel különleges, egyedi kültér hozható létre; vagy akár a meglévő kerti bútorokkal kombinálva új megjelenés kölcsönözhető a terasznak.

Moduláris design a kerti bútorok világában

Hogy hányféle terasz létezik? A variációk száma szinte végtelen, egy biztos, bármilyen formájú vagy stílusú legyen is, 2023-ban a teraszok berendezéshez nem hiányozhatnak a moduláris bútorok.

Hacsak nem egy icipici teraszról van szó, hely biztosan akad a moduláris kerti bútoroknak, hiszen ezek lényegi eleme, hogy különböző környezetbe illeszthetők, és elrendezésük minden részletében személyre szabható. A formák játékával simíthatók a térbe ezek a moduláris kerti bútorok.

A Gardentrend kínálatában számos moduláris kerti ülőgarnitúra található. A vásárlók egyik kedvence a Jati & Kebon Reno ülőgarnitúra, amelynek formavilága az egyenes és íves vonalak harmóniáján alapul, így tökéletesen illeszkedik bármilyen kültéri környezetbe, kisebb méretű, de akár nagyobb teraszra is beilleszthető.

Tér a kényelemnek

Adjunk teret a kényelemnek átvitt értelemben és szó szerint! Az idei kerti szezon a tökéletes kültéri kényelemről is szól. Talán a kerti bútorokra is igaz, hogy minél nagyobbak, annál kényelmesebbek, főképp, ha az egész család szereti a teraszon tölteni az időt.

A Fortuna és a Luxor két személyes napozóágyon, vagy a Cardiff lounge kerti bútoron akár az egész család kényelmesen elfér. Hatalmas méreteiknek köszönhetően mindhárom kerti napágy tökéletes társ lesz a tavaszi és nyári délutánokon a szabad levegőn eltöltött pihenés pillanataihoz.

Feketén-fehéren

A színek nagy jelentőséggel bírnak az ideális teraszberendezés kialakításában. Tudományosan bizonyított, hogy a színek hatással vannak a pszichére. A színek képesek a hatni a testre és a lélekre, befolyásolják közérzetünket, hangulatunkat.

Emiatt fontos, hogy ne csak az enteriőr esetében foglalkozzunk a színekkel, hanem a kültér berendezése során is a megfelelő árnyalatot válasszuk.  

Idén az olyan egyszínű- fekete vagy fehér kültéri étkező bútorokat érdemes választani, mint a Livorno/Malaga 4, illetve 6 személyes étkezőgarnitúra, vagy az Elko / Fortuna bárszett, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a környezethez, kifinomultságot, eleganciát és harmóniát sugároznak a kültéren is. Az egyszínű bútorokat színes kiegészítőkkel, asztaldíszekkel és díszpárnákkal tehetjük egyedibbé, személyesebbé, a kiegészítőket cserélgetve a monokróm bútorok szinte megunhatatlanná válnak.

Az anyagok találkozása

Fa, fém, rattan, üveg, textil és textilbőr: az idei szezonban szinte kötelező trend a különféle anyagok párosításával készült kerti bútorok választása a stílusos kültér berendezéséhez.  Természetesen időjárásálló anyagok használatával, amelyek dizájnban is időtállóak.

Az edzett üveg, a fa, a fém, szintetikus textilek és a textilbőr egyedi kombinációja a Gardentrend minden kerti bútor kollekciójában megtalálhatók.

A Luxor, Bari, Fortuna, csak néhány olyan bútor, amelyek dizájnja teljesen eltérő stílusú teraszokra illik, mégis van egy közös nevező: a gondosság és odafigyelés az anyagok kiválasztásánál, amely az esztétikum egyik alappillére.

Ha szívesen inspirálódna a 2023-as terasz trendekről, lapozza át a Gardentrend vadonatúj oldalát, és ha teheti, próbálja ki a minőségi kerti bútor kínálat minden elemét a SpaTrend bemutatótermeinek egyikében!