Halloweeni buli a kertben

A kert és a nagyobb teraszok tökéletes helyszínként szolgálhatnának a halloweeni buliknak, ha nem lenne már ilyenkor nagyon hideg az éjszaka. A kiválóan dekorálható kültérről, és a sötétben félelmetes hangulatú helyekről nem kell lemondani, ha beszerzi ezt a kelléket!


A lámpákkal megvilágított sejtelmes kertek és a pókhálókkal futtatott teraszok tökéletes díszletei egy halloweeni partinak, ha a vendégek nem fagynak meg az októberi hidegben. A mécsesek imbolygó fénye nem tartogat meleget, és az alkoholos italokra sem érdemes bízni ebben a tekintetben, de egy jól elhelyezett teraszmelegítő már hatékony megoldásként szolgálhat.

A teraszmelegítők egyaránt látványos dizájn elemek a kertben, és tökéletes melegforrások, amelyek messzire űzik az este hidegét. A kiváló minőségű Italkero melegítők három méteres sugarú körben szórják a kellemes meleget, de lángoszlopuk még ennél is messzebbre ellátszik a sötétben.

Az éjszakai hangulat és a meleg fokozására egyaránt alkalmas berendezés lehetővé teszi, hogy ősszel is élvezhesse teraszát és kertjét.

Szeretne ön is kényelmesebb és környezettudatosabb életmódot? Akkor regisztráljon a weboldalon, és látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a teraszmelegítők, masszázsmedencék, gőzkabinok és szaunák széles választékát.