Óvja grilljét az esőtől!

Na hagyja, hogy a hamarosan beköszöntő esősebb időszak tönkre tegye a grilljét. Védje a szerkezetet vízhatlan takaróponyvával, ami lehetővé teszi, hogy bármikor azonnal használhassa a száraz gépet!


A Broil King kiváló minőségű anyagokból készült takaróponyvái teljesen időjárás- és kopásállóak, így bármikor előveheti a száraz és sütésre kész grilljét, még egy kiadós zivatar közepén is. Elég ha egy szélvédett helyet keres a grillnek, a ponyvának köszönhetően nem kell teljesen zárt helyet találnia számára, a grillben így sem eshet kár.

A ponyvák kényelmesen használhatóak, megerősített varrásuk révén szinte elnyűhetetlenek, ezért a téli tároláshoz is kiváló megoldást nyújtanak. Nem kell lakásába zsúfolnia a méretes grillt, a teraszon vagy a ház mellett is tökéletes helye lesz két használat között.

grillplaza.hu most különböző szezonális akciókkal várja azokat, akik számára az ősz beköszöntével sem ér véget a BBQ szezon. Az induló csomagok mellett akár használt grillsütőjét is beszámíttathatja – további részletek a weboldalon!