Grillrecept ötletek Halloween partira

Lassan elérkezik a kerti partik vége, de még itt egy utolsó lehetőség, hogy hatalmas mulatságot szervezz a barátokkal. A Halloween remek apropó egy összejövetelre, ahol jó a társaság, finomak az italok és ínycsiklandó ételek sülnek a grillen. Mi legyen az ünnepi menüben?


Csirkeszárnyak denevér módra

A csirkeszárny egyszerű és kapós étel a partikon, ám ezúttal egy kis csavar kerül a receptbe. A koreai konyhában rendkívül népszerű fekete babpaszta, ami kellemes ízt és erős fekete színt kölcsönöz a szárnyaknak. Igazi Halloweenhez illő finomság!

Grillezett datolya kecskesajttal

A kevésbé bevállalós vendégeknek jöhet egy hagyományosabb falat. Az édes és sós ízek mesterkombinációja, aminek az előkészületeibe a gyerekeket is be lehet vonni. A bacon nélkül, padlizsánnal készített darabok tökéletesek vegetáriánusoknak!

Múmiavirsli

Ha már a gyerekek is szóba kerültek, akkor jöjjön egy nekik (és a soha fel nem növő gyerekeknek is) szóló fogás. Az apró virslifalatok leveles tésztába csomagolva. A falatnyi múmiasereg látványos kiegészítője lesz az étkező asztalnak és garantált sikert arat!

Szörnycsápok az asztalon

A tengeri herkentyűket szeretők fogása lesz ez a fogás, ami egy minimalista ízesítésű polip. A picit citromos, petrezselymes és enyhén füstös ízű polipkarok nemcsak finomak, de remekül is tálalatóak az ünnepi asztalra!

Grillezett krumplisaláta

Végül pedig jöjjön egy köret, ami ugyancsak a grillen készül és keretbe fogja a menüt. Fűszeres, hagymás, ropogós és kiválóan illik szinte minden húsféléhez. Bár nem kifejezetten halloweeni fogás, de biztos nem lesz rá panasz!

Hiányzik valamilyen grillkiegészítőd vagy egy új grill vásárlásán gondolkodsz? A Grillpláza.hu csak rád vár!