Izzó szén a grillhez, gomnyomásra

A faszenes grillek autentikus ízhatásuk miatt közkedveltek, de kétség kívül hiányzik belőlük a gázgrillek könnyen kezelhetősége. A faszenet felizzítani nem egy gyors folyamat, legalábbis eddig nem volt az. Most már gombnyomásra megy!


A gázgrillek legnagyobb előnye, hogy elég egyetlen gombot elfordítani és máris kezdődhet a sütés. A faszenes grilleknél a begyújtás folyamata jócskán elhúzódhat, ha nem szeretnénk igénybe venni segítő adalékanyagokat. A nyári melegben a forró szeneket bűvölni nem a legkellemesebb elfoglaltság, de erre is van megoldás: a LoofgLighter.

Ez az elektoromos begyújtó képes olyan hőfokon izzítani a szenet, hogy az már egy perc alatt is fehéren izzik. A kandallók és grillek begyújtására ajánlott készülék masszív, hosszú nyéllel rendelkezik, hogy a kezek biztonságban legyenek a nagy hőtől. Egyszerű, gyors és biztonságos módja a grill begyújtásának.

Ha szeretné grilltudását magas minőségű, professzionális grilleken kamatoztatni, látogasson el a május 4. és 13. között megrendezésre kerülő tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol most akciós áron válogathat az első osztályú grillek és kiegészítők között.