Jól berendezett kerttel minden nap nyaralás

Az elmúlt év mindennél jobban rávilágított arra, hogy milyen fontos a kültér és a természet behozása az otthonokba. A friss levegő, a növények és a napfény természetes stresszcsökkentő hatása semmivel nem helyettesíthető, ezért hozd ki a legtöbbet a rendelkezésedre álló térből. Legyen az erkély, terasz vagy kert! Hogyan?


A pihentető, relaxáló környezet mindenkinek kicsit mást jelent, de vannak olyan központi elemek, amelyek élhetőbbé, élvezhetőbbé és szerethetőbbé teszik a kültéri területeket. Hogy ezekből kiválaszd a számodra ideális összeállítást, képzelj el egy eszményi hétvégét! Látod magad, ahogy egy kényelmes napozóágyon elnyúlva olvasod az újságot? Netán egy masszázsmedencében iszod a kávéd a pároddal együtt? A gyerekek a kutyával játszanak, aki szeret felugrani a frissen beszerzett, modern kerti bútorra, épp ezért előrelátóan olyat vettél, ami könnyen tisztítható, így elég letörölni a sáros mancsnyomokat is?

Vagy éppen nagy társaság fogadására készülsz és már sülnek a grillen a kertet finom illattal beburkoló ételek? A kert központi eleme egy hatalmas asztal, ahova minden barátod kényelmesen odafér, és egy finom bor társaságában megválthatjátok a világot?

Okos elrendezéssel és megfelelő bútorválasztással nem kell lemondanod ezek egyikéről sem. Egy fárasztó nap után a jakuzzi meleg vízében eresztheted ki a gőzt, majd egy nyugágyban pihenve olvashatsz a gyerekeknek a friss levegőn, kényelmes körülmények között.  Végre elszakadva a képernyőktől, amelyek lassan átveszik az uralmat a szabadidő felett.

Ha szeretnéd visszanyerni a kontrollt és minőségi időt töltenél szeretteiddel inspiráló és szép környezetben, akkor a kültér átalakítása remek kiindulópont. A jakuzzi, a grill és az árnyékban pihenő kétszemélyes daybed is csak arra vár, hogy kiszakadj a végtelen taposómalomból és nyaralássá változtasd a hétköznapokat!

Hagyd, hogy magával ragadjon egy nyugalmasabb életstílus, amihez mindent megtalálsz a SpaTrend kínálatában. Rendezd be álmaid kertjét és élvezd az otthoni wellness minden percét!