5 égős profi gáz grill kisebb kertekbe is

A kanadai Broil King professzionális grilljei kiváló felépítésükről, nagy teljesítményükről és különleges ízfokozó alkatrészeikről ismertek. Mindezeket tudja tehát a Signet 390 is, ami sorozatának legnagyobb grillje, de ereje mégsem ebben, hanem profizmusában rejlik.


Az 5 égős grill egy tökéletes felépítésű családi grill, ami pont megfelelő méretű a kisebb vagy közepes kertekbe is. A három alapégőn kívül egy oldalégővel és egy rotisserie égővel is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre akár többféle munkafolyamatot végezhess vagy többféle ételt készíts.

Sokoldalúsága mellett az apró, de meghatározó részletek mellett sem mehetünk el. Rögzíthető kerekeivel könnyen mozgatható a test, ami bőséges rakodóteret- és felületet ad. Porcelán bevonatú melegen tartó rácsa és könnyen kezelhető hőszabályozása a precíz konyhai műveletek alapját adja.

A Signet 390 egy könnyen kezelhető, elegáns és nagy tudású grill, ami kezdőknek és haladóknak is rengeteg örömet tartogat majd. A maximális ízhatásról a Broil King grillek egyedi Flav-R-Wave hőelosztó rácsa gondoskodik, ami segít, hogy az aromák ne távozzanak a sütéskor, hanem az ételeket gazdagítsák.

Ha most veszed meg a családi, kerti partik főszereplőjét, akkor egy takaróponyvát kapsz ajándékba! Vesd bele magad a kültéri sütés világába és hódolj ennek a kreatív hobbinak egy megbízható társsal!