Kerti bútorok télen-nyáron az Ön teraszán

A természethez való kötődésünket a hétköznapokon egyre inkább csak saját kertünkben tudjuk megélni. Az itt eltöltött idő kényelméről gondoskodnak kerti bútoraink immáron minden évszakban. A SpaTrend ürömi bemutatótermében szintetikus rattanból készült fonott bútorok nagy választékával várjuk a kerti időtöltés szerelmeseit.


A szintetikus rattan nagy előnye, hogy semmiféle karbantartást nem igényel, egyaránt jól bírja nyáron az intenzív UV sugárzást, az esőt és a magas hőmérsékletet, mint télen a fagyot és havat. A bútorok vázát, melyre a rattan fonat kerül rozsdamentes, könnyűfém szerkezet képezi, ezáltal könnyen mozgathatóak és rendkívül hosszú életűek. Az asztalok felületét edzett, színezett üveglap borítja.

Mindez azt jelenti, hogy télen sem kell lemondanunk arról, hogy akár néhány percre melegen felöltözve lehuppanjunk kedvenc kerti fotelünkbe, s onnan szemléljük a téli természet szépségeit, vagy a nap első gyengéd sugarait.

A SpaTrend bemutatótermében kiállított bútorok közös vonása a modern stílus, magas minőség, elegancia, a praktikus felhasználás és a kényelem. A kínálat fő elemei az étkező- illetve ülőgarnitúrák, sarokülők, napozó ágyak illetve az egyszerű nyugágyak.

Terasza berendezéséhez kérje a SpaTrend csapatának szakértő segítségét, hogy az ön számára fontos kültér funkcionális, kényelmes és elegáns legyen.