Védekezzünk a hideg ellen teraszmelegítővel!

Ne hagyja, hogy a csípős reggelek beüldözzék a teraszról vagy hogy a vacsora utáni pohár bor elfogyasztásához be kelljen húzódnia a védett melegbe. Amíg az esős, havas időszak be nem köszönt, a teraszmelegítő épp elegendő komfortot nyújt a szabadban is. De melyik a legjobb melegítő típus?


A teraszmelegítők télen mutatják meg igazán, hogy mekkora erő is rejlik vékony testükben, és hogy a csinos külső bizony belbeccsel is társul. A külsőségek mögé nézni azért is fontos, mert amellett, hogy látványos dekor elemként díszítik a teraszt, elsősorban melegítő funkciójukért szeretjük őket.

Az eltérő méretű, megjelenésű melegítők más-más célt szolgálnak, így az energiaforrást is érdemes a használatnak megfelelően kiválasztani. Az olyan természetes gázzal működő melegítők, mint az ITALKERO Falo, gyorsan felmelegítik a teret, és a nagy gázpalackban rejlő erő a nagyobb terek befűtésében is élen jár. Irigylésre, méltó teljesítményére szükség is van, hiszen biztonsági okokból zárt helyen nem üzemeltethető, legalább egy nyitott oldallal rendelkeznie kell a helyiségnek, ahol felállításra kerül a melegítő.

Első látásra is kitűnik, hogy az Italkero teraszmelegítők tervezéskor nem spóroltak az anyaggal, ami stabilitást és tartást ad a szerkezetnek. A látványos, és díszelemként is funckionáló szerkezetek nyílt lánggal dologznak, de ezeket egy zárt üvegoszlop mögé zárják a biztonság kedvéért. Ennek köszönhetően az Italkero teraszmelegítői lámpák, dizájnelemek és melegítő egyben, sőt olyan változat is létezik, aminek beépített tároló felülete is van.

Ha ön is szívesen töltené teraszán az idejét egy téli grillezés során, ha szeretné egész évben élvezni a természet szépségeit, és a design is fontos szempont önnek a terasz berendezésénél, válogasson magas minőségű Italkero teraszmelegítőink között a SpaTrend ürömi bemutatótermében.