Vendégvárás őszi pompában ragyogó kerttel

Mindenkit csak biztatni tudunk a őszi grillezésre, masszázsmedence használatra és szaunázásra. Használd ki az utolsó napfényes napokat egy kis kirándulásra vagy szervezz kerti partit a hátsó kertbe! Ez utóbbihoz adunk tippeket, szigorúan az ősz jegyében!


A fák, bokrok és úgy általában a természet sokat segítenek a dekorálásban, hiszen megteszik azt a szívességet, hogy különösebb beavatkozás nélkül is vidám színekben pompázó lomkoronával fogadják a vendégeket. Ha a kerted nem kizárólag örökzöldből áll, akkor a díszítésnél inkább a kiegészítőkre koncentrál, a rivaldafényt hagyd meg a természet szépségeinek. Ha esetleg keveslenéd kerted színeit, készíts te vidám virágkompozíciót. A kültérre is kihelyezhető virágtartók megtöltéséhez hagyd elszabadulni a fantáziád, és máris megvan a parti fő témája. Ez lehet szülinapi csokor vagy akár a halloweeni őrület előfutára.

Ehhez olyan kiegészítőket válassz, amelyek hangsúlyozzák a környezet előnyeit. A korai sötétedés miatt a fényekkel nem lőhetsz mellé. Kis mécsesek, fákról lógó lampionok, az asztalra kihelyezett hangulatvilágítás, igazán feldobja majd a hangulatot. Ha világosságról és melegről egyaránt gondoskodnál, akkor a teraszmelegítők közül válogass. Kiváló teljesítményüknél fogva, még a nyitott tereken is messzire elér kellemes melegük.

A dekorációba bevonhatod a menü egy részét. A finom koktélok látványos elrendezésben felérnek egy asztaldísszel, de a hatalmas tökök is vonzzák a szemet, amelyek ugyanakkor a grillen is igen jól mutatnak, és nem utolsósorban nagyon finomak. Ehhez itt találsz majd receptet.