- írta: Peitli Csilla
Készítsen prémium füstölt húsokat otthon
- írta: Peitli Csilla
- 2019.01.29
Szeretne puha, omlós húsokat készíteni otthon? Akkor érdemes elgondolkodnia egy szmoker beszerzésén. A kifejezetten füstölésre és hosszú sütésre tervezett egységek ínycsiklandó eredményt ígérnek.
A grillhez nagyon hasonló, de általában hosszabb szerkezetek adják a legporhanyósabb és legkiválóbb sülteket. A gázzal vagy olykor faszénnel működő darabok hatalmas öntöttvas testben érlelik a húsokat hosszú órákon keresztül, így szmokert csak olyan vegyen, aki szereti az időigényes sütést.
A húsokra fordított pár óra azonban bőven megtérül, amikor először beleharap majd a vajpuha, szaftos és ízekben gazdag sültekbe. A grillek piacán vezető Broil King a szomker között is kivételes darabokat fejleszt. Ezeknek a szmokereknek a kialakítása az ízt, az állagot és a füstös jelleget is maximumra járatja. Robosztus felépítésük és tartós anyaghasználatuk miatt hosszú távra tervezőknek ajánljuk.
Ha szeretné közelebbről is megismerni a profi szmokereket, látogasson el a grillplázára.