Könnyen karbantartható városi grill

Elegáns megjelenésével, precíz működésével és praktikus térkihasználásával a Baron 440 egy ízig-vérig városi grill. A legendás kanadai grillgyártó egyik legjobb közepes nagyságú, 5 égős gázgrillje!


A Broil King gázgrilljeire gondos tervezés, magas minőségű alapanyaghasználat és kiváló működési teljesítmény jellemző. Ez igaz a Baron sorozat 440-es grilljére is, amit 4 főégővel és egy oldalégővel rendelkezik. Az égők mindegyike külön is vezérelhető a még precízebb működésért. A nagy teljesítményű, rozsdamentes Dual-Tube égők fölött egy ugyancsak rozsdamentes rács, a hő és aromaszabályozó Flav-R-Wave kapott helyett. Ez a különleges formájú rács segít az ízeket és aromákat a sülő ételben tartani, hogy még ízletesebb legyen a végeredmény. Efölött helyezkednek el az öntöttvas rácsok, sőt még egy kerámiabevonatos melegentartó rácsnak is szorítottak helyet a tervezők.

A grill praktikus felépítése könnyű és sokoldalú használhatóságot garantál, de a gondos tervezés szerencsére nem áll meg a nagy méretű sütőtérnél (64 x 43 cm).

A grillezési munkafolyamatokat és pakolást segíti a két lehajtható oldalpolc és a grill test, ami egy nagy rakódótér is egyben. A polcok oldalain még akasztóknak is jutott hely, hogy a grilleszközök mindig a kezed ügyében tudhasd.

A tágas, egy nagyobb grilltársaságot is könnyedén kiszolgáló Baron 440 mérete ellenére könnyen mozgatható. Erről a négy nagy méretű és rögzíthető kerék gondoskodik, így a grill áthelyezése sem okoz majd gondot. Hogy a tervezők mennyire figyeltek a részletekre, arra jó példa, hogy a precíz hőszabályozást lehetővé tevő gombok belső világítással rendelkeznek, így a korán sötétedő téli estéken is probléma nélkül grillezhetsz.

A Baron 440 eleganciája minden kerthez és teraszhoz jól illik, használni pedig kezdők és profi sütögetők számára is örömteli élmény lesz.

Ha te is egy minőségi, felhasználóbarát, modern profi grillt keresel, akkor több, mint 40 éves szakértelmére számíthatsz! Lepd meg magad az ünnepekre egy kiváló gázgrillel és készítsd a szilveszteri fogásokat a saját kültéri sütődben!