Grill kiegészítők a fa alá

Ha neked is vannak grillezni szerető ismerőseid vagy éppen te magad vagy a nagy kerti sütögető, akkor nézd meg az alábbi összeállításunkat. A felsorolt eszközök remek ajándékok az ünnepekre, mert növelik a grillezés élményét és a különleges ízeket is kipróbálhatsz a megszokott receptek mellett!


Öntöttvas serpenyő

Minden háztartásban elkel egy öntöttvas serpenyő. Ez a sütőben, tűzhelyen és grillen is egyaránt használható eszköz tökéletes az egytálételek elkészítéséhez. A jól karban tartott öntöttvas edényben tökéletesre pirul a hús, de alacsonyabb hőfokon is egyenletes hőleadásra számíthatsz. Igazi örök darab egy ilyen minőségi serpenyő, ami állandó használatban lesz a grillen.

Digitális hús hőmérő

A mindig tökéletesen készült hús eléréséhez járul hozzá ez a digitális mérő, ami nagy pontossággal dolgozik. Két érzékelővel egyszerre tudsz dolgozni, és a háttérvilágításnak köszönhetően korán sötétedő téli délutánokon is könnyedén használhatod.

Pellet keverék

A pellet grillekhez ideális keverék fűtésre és ízesítésre egyaránt alkalmas. A Smoke Master's Blend három fából készül és közepes erősségű füstöt ad. A juhar, a hickory és a cseresznyefa keveréke 100%-ig természetes, adalékanyagmentes forrásból származik és enyhén édeskés, de mégis testes füstös ízt kölcsönöz az ételnek. Marhához, sertéshez és csirkéhez is bátran ajánlható!

Kókusz brikett

Kisebb, asztali faszenes grillekhez készült a kókusz brikett. Ez a kis kockákból álló fűtőanyag minimális füstöt és hamut ad, ezért városi teraszokra, kisebb kerti konyhákba is ideális választás. Könnyű adagolni, hosszú ideig ég és teljes mértékig természetes alapanyagból készül.

Égőfej tisztító

Gázgrillekhez elengedhetetlen kiegészítők, ami segít az égőfejeket belül is tisztán tartani. A külső tisztítás mellett ez az üvegmosóhoz hasonló, speciális szerkezet segít minden koszt és szennyeződést eltávolítani az égőfejből és így meghosszabbítja a grill élettartamát és javítja működésének hatékonyságát!

Kakaós fűszerkeverék

A minőségi alapanyagokból összeállított grill és BBQ fűszerek, szószok nagy választékát kínálja a Grillplaza.hu. Itt olyan, profi szakácsok és séfek által készített termékeket találsz, amelyek már bizonyítottak. Ilyen Don Marcos' King kakaós fűszerkeveréke, ami a kakaó mellett, chilit és jalapenót is tartalmaz. A csípős-édes rub csirke és marhahúshoz is remekül illeszkedik, sőt darált húsos mexikói ételekhez is teli találat!

További ajándékötletekért és kedvezményes grilles termékekért kattints ide!