Megérkeztek a professzionális Berkel kések, nem csak profiknak

Ahogy idősödünk nemcsak bölcsebbek és tapasztaltabbak leszünk, de lesznek kedvenc evőeszközeink is, amelyekhez valamiért sűrűbben nyúlunk. Talán magunk sem tudjuk az okát, de kényelmesebb, könnyebb használni és jobban szeretjük. A Berkel minőségi kései is hamar kivívják majd maguknak ezt a helyet!


A Berkel 1898 óta gyártja vágó és szeletelő eszközeit, amelyek között megtalálhatóak a profi kések, berendezések és otthoni használatra szánt szettek is. Bár formájuk különböző eleganciájuk és minőségük közös. A Grillpláza kínálatában az otthoni sütéshez, főzéshez használatos szettek kerültek bevezetésre, hogy még kényelmesebben, hatékonyabban és örömtelien folyhasson a munka a kint és benti konyhában egyaránt.

Nézz körbe a Grillplázán és válogass kedvedre a steak kések, a sonkavágó, a csontozó, a szakács kés vagy a séf szett között. De van kenyérvágó kés és késtartó is, hogy minden helyzetre és körülményre felkészülhess!

Sült-imádóknak és az egyben sült húsok szerelmeseinek ott a 3 darabos szett (séf kés, húsvilla, kés élező), amit kifejezetten sültekhez állítottak össze, de van mágneses késtartó is, hogy mindig tudd hol találod kedvenc késeidet, mely elegáns fekete színével hívja fel magára a figyelmet!

A Berkel kések hamar a szívedbe lopják majd magukat tartósságuk és kényelmes használatuk miatt. Ezeknél a kések garantáltan hosszú ideig őrzik eredeti minőségüket, így sokáig élvezheted a használatukkal járó örömöt!