Milyen grillsütőn, és mégis mit süssünk?

Még a prémium kategóriás grillek forgalmazója, Vezse Roland is bajba kerül néha azzal kapcsolatban, mi kerüljön a vasárnapi asztalra a grillek rácsairól. Személyes élményeit most a nagyközönséggel is megosztja,


A SpaTrend tulajdonosaként én szinte az egész életemet grillsütők, jakuzzik, kerti bútorok között élem. Ma délután a kertben a szépen letakart grillsütőimet (Broil King Regal 490, Kamado Chef 1900 Black Edition) nézegetve eszembe jutott, hogy milyen jó lenne valami nagyon különlegeset sütni. Valamit, amivel úgy igazán meglephetem a családot.

Biztosan Ön is volt már abban a helyzetben, hogy szívesen elővenné a grillsütőjét, vagy vásárolna egyet, de előbb jó lenne többet tudni a témával kapcsolatosan. Szívesen elolvasna egy receptet, vagy megnézne egy receptvideót a Youtube-on. Ezen töprengve nagyon jó ötletnek tűnik, hogy a jövő hét szombaton tartandó Nemzetközi Grillnapra meghívtuk Peter Zeitlert, a híres német grill világbajnokot. Peter mindenki által nagyon könnyen elkészíthető recepteket hoz nekünk. Egy versenyen mindent óramű pontossággal és szabály szerint kell elkészíteni. Peter most arra fog törekedni, hogy minden hallgató és látogató megtanulhasson Steaket, bárányt, lazacot, sertés szüzet, csirkecomot készíteni, aki a rendezvényen jelen lesz. Szerettel várjuk tehát Önt és családját is. Jöjjenek el hozzánk egy tartalmas, élményekkel teli napra. Nyugodtan tervezzék úgy, hogy eltöltenek nálunk néhány órát. Miközben grillezni tanulnak sétálgathatnak és válogathatnak a sok száz grillsütő, jakuzzi, kerti bútor, napernyő között. 
 

Mivel a grilloktatáson a résztvevők száma korlátozott, így kérjük, érkezési szándékukat ide kattintva jelezzék.