Modern acél tojás a kerti sütés szerelmeseinek

A faszenes grillek piacán komoly rajongó tábora van a tojás alakú grilleknek, amelyek zárt tető alatt, kiváló hőeloszlással dolgoznak. Ez az ősi forma a kanadai Broil King gyártó tervezőasztalán modern dizájnnal és alapanyagokkal párosult. Ennek eredménye a cég legmodernebb kamado grillje, a Broil King KEG 5000!


A tojás alakú kialakítás a Broil King KEG 5000 esetében is hangsúlyos. Ez a hagyományos formavilág a modern technológiai alapanyagaival kiegészítve ütős párost alkot. A könnyen nyíló fedél alatt nagy teherbírású öntöttvas sütőrácsokat találsz majd és a grill sem kerámiából. hanem dupla acél felülettel készült. Ennek részben elegáns színét köszönheti, illetve a kialakítás és az anyaghasználat a rendkívüli hőtartást is elősegíti. A KEG 5000 faszenes grill és füstölő hatékony, élvezetes és maradéktalan sütési élményt kínál.

Az alacsony hőfokon, hosszan készülő húsok számára ideális grill a hirtelen sütés, pirítás és füstölés esetén is megmutatja kiváló kvalitásait, így biztos lehetsz benne, hogy egy sokoldalúan felhasználható grillt nyersz a KEG 5000 által. A professzionális sütési élményre az apró, ámde annál hasznosabb részletek teszik fel a koronát, amelyek még egy kicsit magasabb szintre emelik a kültéri sütögetést.

Ilyen a beépített hőmérő vagy a könnyen állítható légnyílások kialakítása, a grill hordozását megkönnyítő kerekek és a stabilitást adó lábak kombinációja. A szabadon álló grill egyik, ha nem a legnagyobb hatású részlete a fel- és lehajtható oldalpolcok. A grill két oldalán található polcokat a sütés előtt fel tudod hajtani, hasznos munkafelületet nyerve ezzel. A kiváló hőtartású grill mellett nem kell az asztalok vagy kiegészítők átmelegedésével, netán megrongálódásával foglalkoznod, mert nem melegszik fel annyira a grill külseje, hogy az problémát okozhatna.

 A szabadon mozgatható polcokon még akasztók is helyet kaptak, hogy a grillkesztyűt, lapátot, konyharuhát legyen hova felakasztani. Így rendezett lesz a grillezés és pontosan tudod majd mit hol kell keresned.

A Broil King KEG 5000 jó választás, ha egy minőségi faszenes grillt keresel, ami képes hosszú órákig grillezni magas hőfokon, alacsony hőfokon és ami talán még fontosabb, egyetlen marék faszénnel! Könnyen használható, felhasználó barát és ütős grill a kanadai gázgrill óriástól, akik megmutatták, hogy a faszenes grillek piacán is van keresnivalójuk. Tudj meg többet a grillről a grillplázában vagy látogass el személyesen a SpaTrend valamelyik országosan elérhető bemutatótermébe, ahol szakértők várják kérdéseidet!