Kompakt gázgrillek kis kertekbe

Hogy egy kis testben is hatalmas erő rejtőzhet, arra a Broil King Monarch gázgrill sorozata a legjobb példa. Az elegáns megjelenésű, rozsdamentes alumínium grillbe nagy tudás és sok apró ötlet került, amelyek élménnyé teszik a kerti sütést!


A kanadai Broil King megkerülhetetlen név a minőségi gázgrillek piacán! Egyedi megoldásaik (Flav-R-Wave rács), látványos külalakjuk (rozsdamentes alumínium öntvény ház) és erős égőfejeik (Dual-Tube izzó) a kezdő grillezőkből is magabiztos és sikeres szakácsokat faragnak.

A Monarch sorozatba tartozó két grill, 340 (3+1 égőfej) és 390 (3+1+1 égőfej) a kompakt hatékonyság jeles képviselője. Bár méretük alapján a kisebb grillek közé tartoznak, minden részletükkel a maradéktalan sütési élményt szolgálják. Könnyen indíthatóak, hőszabályozásuk precíz, karbantartásuk pedig egyszerű!

Mindkét grill lehajtható oldalpolcokkal, tárolásra alkalmas grill testtel és a mozgatást segítő kerekekkel van felszerelve. A grillhez ajánlott 11 kg-os gázpalack, a grilleszközökkel együtt elfér a grillben, ezért könnyen elpakolható. A sütés közben pedig a polcokon elhelyezett akasztók segítenek a nyeles eszközök, grillkesztyűk tárolásában.

A nagy teljesítményű égőfejek fölött egy különleges ízfokozó rács, a Flav-R-Wave kapott helyet, ami segít a hő egyenletes elosztásában és a lecsöpögő szaftok, zsírok elpárologtatása révén alulról is ízesíti az ételt.

A 340 három égőfeje és az egyik polcban elhelyezett oldalégője is külön-külön vezérelhető, ami a több zónás sütést is lehetővé teszi. A 390-ben pedig pluszban még belekerült prémium minőségű forgó grillnyárs, saját vezérléssel és elektromos motorral. A rotisserie ételek kedvelői tehát bátran kísérletezhetnek az egyben sült szárnyasokkal, malacpecsenyékkel és nagyobb húsokkal.

Mindkét gázgrill kellemesen tágas sütőtérrel (3355 cm²) rendelkezik, amelyen kényelmesen elkészíthető egy családi vacsora!

Ha megbízható, nagy tudású, de közepes méretű grillt keresel magas minőségben, akkor a Broil King Monarch grilljeit neked találták ki. Látogass ki május 5-14 között a három helyszínen megrendezett SpaTrend Expóra és személyen, működés közben is láthatod a Broil King gázgrillek szakértelmét!