Most bevásárolhatsz egy grillvilágbajnok fűszereiből

A grillezés egyik sarkalatos pontja a fűszerezés. Ennek is megvannak a maga trükkjei, de a grillezés fogásaitól eltérően itt az egyéni ízlés dominál. Milyen fűszereket használj kezdőként és miben tudhat többet egy világbajnok fűszerkollekciója?


Peter Zeitlet, a Broil King séfje és grillvilágbajnok saját fűszerválogatást és bbq szószt dobott a piacra, amelyek között mindenki megtalálhatja a kedvenc ízeit. Az előre elkészített szószok és keverékek használata nyilvánvalóan sokkal egyszerűbb, mint otthon kikeverni ezeket. Nem kell rengeteg, ritkán használt fűszert beszereznünk, hogy aztán csak ott álljon a többsége a szekrényben. Azonnal bevethetőek és könnyen magunkkal is vihetjük a nyaralóba, a piknikre vagy akár egy baráti sütögetésre. De vajon mivel tud többet egy világbajnok termékcsaládja a bolti keverékeknél?

 

Peter Zeitler összeállításai természetes alapanyagokat használó izgalmas ízkombinációk, amelyek mellőzik az ízfokozókat, így tényleg a minőségi ízekre és aromákra koncentrálhatunk. Bolti változatoktól eltérően nem tartalmaznak kiemelten sok sót, viszont bátran nyúl olyan fűszerekhez, amelyekre nem is gondolnánk. A sárgarépa, a jalapeno ugyanolyan jól megfér a keverékben, mint a szegfűszeg vagy a szőlőcukor.

A világbajnok grillező saját receptúrája szerint állította össze a termékeit, amelyek között találhatunk csirkéhez, marhához valót, tájfűszereket és olyan izgalmas kombinációkat, mint a Viking vagy az Indian Summer.

Ha szeretnéd megkóstolni egy profi grillszakács összeállításait, akkor most itt a lehetőség!