Pizzakemence otthonra, amit az olaszok is imádnak

Aki szereti a kültéri sütögetést, annak biztosan jár az agya, hogyan lehetne az ő kertjében, teraszán ezt megvalósítani. Legyen bográcshely? Grillterasz vagy épített kemence? Minden lehetőségnek megvan a maga szépsége és nehézsége, de ha limitált a rendelkezésre álló hely, akkor jöhetnek a kombinált megoldások. Ilyen különlegesség az Alfa Forni pizzakemence, amiért az olaszok is rajonganak. Nem ok nélkül!


Az Alfa Forni kemencék a nagyobb helyigényű és hosszadalmas építést igénylő épített kemencék mozgékonyabb alternatívája, amelyet könnyű téliesíteni, sőt akár magaddal is viheted a nyaralóba. A kemencék több méretben is elérhetőek, de egy közepes gázos grillnek megfelelő méretével könnyen mozgatható és ami talán még fontosabb, könnyen felfűthető.

A kemencék fával (de egyes típusok gázzal vagy vegyesen) fűthetőek és 15-20 perc alatt elérik a pizza sütésére alkalmas közel 400 fokot. A kemencék kialakítása rendkívüli hőtartást garantál, így egy vékony tésztás pizza tényleg 2 perc alatt megsül benne. Remek hangulat, kellemes élmény és autentikus ízek - ezekkel gazdagodsz majd az Alfa Forninak köszönhetően, amelyet Gianni is választott saját kertjébe. Hogy miért, a videóban elmondja!

Pizzapartik sztárja lehetsz az Alfa Fornival, amely segítségével gyorsabban elkészítheted a saját pizzádat, mint hogy a házhozszállított ételt megkapnád. De nem csak pizzát készíthetsz a kemencében, hanem bármi mást is, amit hagyományosan kemencében szoktak készíteni. A nyílt tűzterű kialakítás miatt figyelemmel tudod kísérni a sütés folyamatát, amit érdemes előre megtervezni.

A nagy hőfokot igénylő pizzák után, jöhetnek a tészták, rakottak vagy egytálételek, amelyeknek a kisebb hőfok is megfelel, így egy begyújtással rengeteg ételt készíthetsz, miközben a kemencéd csodájára járnak majd a vendégek.