Grill, amin akár bográcsolhatsz is

Az OFYR egy különleges kialakítású, fával fűthető grill, amelyen grillezhetsz, süthetsz nyárson és még egy bográcsot is könnyen fölé tehetsz. Sokoldalú, látványos és hasznos kiegészítője bármilyen kertnek, ha szeretsz a tűzzel foglalkozni.


Az OFYR készülékre gyakran utalnak funkcionális műalkotásként, ami nagyon találó, hiszen rengeteg felhasználási módja van és megjelenése is szemet gyönyörködtető. Modern vonalai egyszerűséggel párosulnak, amelyek hordozzák magukban az ősi, tűz köré gyűlés romantikáját. A nagy méretű vaslapos grill minimalista kialakítása nemcsak a használatát teszi egyszerűvé, hanem a karbantartását és a tisztítást is.

Gyakorlatilag nincs benne olyan rész, ami el tudna romlani, használat után az ételmaradékokat egyszerűen besöpörheted a tűztérbe és a sütőfelületet is elég áttörölni egy nedves ruhával.

Ez az egyszerűség azonban semmiképpen sem jelent korlátozottságot. Rengeteg lehetőség rejlik ebben az okosan összerakott szerkezetben, ami izgalmas kihívást ad majd a grillezést szeretőknek. Készíthetsz rajta hirtelen sülteket, nyársonsülteket, de akár pizzát vagy bográcsban készülő egytálételt is.

Hasznos kiegészítőivel gyakorlatilag nincs lehetetlen az OFYR számára, ami még a sütésen kívül is rejt magában értékeket. Őszi, tavaszi kerti partikon akkor is begyújthatod, ha éppen nem akarsz semmit sütni rajta, mert megnyerő látványa és a tűz melege ilyenkor is olyan pluszt ad, amit mindenki értékel majd.

Az időjárásálló OFYRnak létezik egy asztali kistestvére is, ha csak 2-3 főre szeretnél ételt készíteni. A Tabl'O városi környezetben, egy erkélyen is megállja a helyét és csekély mérete miatt, ezt akár nyaralásra is bátran magaddal viheted!