Széles grillválaszték egy helyen

Az otthoni grillek piacán egyre nagyobb a kínálat, ami egyben meg is nehezíti a választást. Kicsi vagy családi? Faszenes vagy gázos? Esetleg egy kisebb asztali grill lenne a tökéletes vagy inkább egy mobil kemence? Most mindent megtalálsz egy helyen, hogy könnyebb legyen a döntés!


A kültéri kikapcsolódást nyújtó eszközökre szakosodott SpaTrend egyedien sokoldalú portfólióval rendelkezik a grillek területén. A minőségi jakuzzik, kerti bútorok és árnyékolók mellett minden igényt kielégítő grill parkkal várják a kültéri sütés iránt érdeklődőket. Ha még csak most ismerkedsz a grillezés világával vagy épp ellenkezőleg, egy második grill keresel, náluk biztosan megtalálod.

Várnak rád a kanadai Broil King szekrény grilljei utánozhatatlan precizitásukkal, a hőtartásukról ismert kamado grillek, amelyekből több márka is képviselteti magát a kínálatban. A hagyományos megjelenésű tojásgrilleket a Kamado Joe és a Kamado Chef választékában találod, míg a holland The Bastard férfias megjelenésével és különleges kialakításával hódít.

A BBQ ételek szerelmeseinek azonban nemcsak a Kamado grillekből válogathatnak, ott vannak a precíz adagolású pellet grillek és a a vertikális smokerek. Ha pedig valami igazán egyedire vágysz, akkor a egyszerűségében is lenyűgöző fatüzeléses OFYR lesz számodra a befutó. Ez a vaslapos grill autentikis ízélményt, tábortűz hangulatot és sokoldalú grillélményt kínál. Asztali változatát pedig még a legkisebb erkélyes is sikerrel használhatod, sőt, akár a nyaralóba vagy kempingezésre, horgászatra is magaddal viheted.

A különleges sora pedig még ezzel sem ér véget. A grillpark egyik legújabb darabja egy formabontó, pár mozdulattal összeszerelhető kemence, az Alfa Forni. Az olaszok kedvenc pizzakemencéje autentikus ízélményt ad, de az épített kemencékkel ellentétben gyorsan összeállítható, kis helyet foglal és könnyen áttehető bárhova. Így akár egy költözésnél sem kell hátrahagynod.

Látogass el a SpaTrend három bemutatótermének egyikébe (Üröm, MAXCity Törökbálint, Nyíregyháza) és rögtön össze is hasonlíthatod a grilleket, hogy megtaláld azt, amit örömmel használsz majd újra és újra. Sőt, akár ki is próbálhatod a grilleket, ha eljössz egy grilles estre a H2G grilliskola szervezésében! Addig is nézelődj az online, a Grillpláza kínálatában!