Tábortűz és grill egyben, mi az?

A faszenes, gázzal működő és kerámia grillek mellett ma már létezik egy egészen különleges új típus is, amely magába foglalja a tábortűz hangulatosságát és a vaslapos grillek legjobb tulajdonságait. Ez a házasítás az OFYR.


Az OFYR tervezésekor a funkcionalitás mellett elsődleges volt a megkapó dizájn és a kerti hangulat magasabb szintre emelés is. Ennek köszönhető, hogy nem egy egyszerű grill született, hanem egy valóságos műalkotás, ami bármely kertnek a díszévé válhat.

A fával működő, hatalmas tűztérre emlékeztető grill gyökerei a régmúltig nyúlnak vissza, de azokat modern alapanyagokkal és látvánnyal ötvözték. A belső tűztér körül egy széles vasperem húzódik, ami ugyanúgy szolgálja a tűzbiztonságot, mint a sütés élményét.

Ez a perem szolgál ugyanis sütőfelületként a grillezés során. A könnyen tisztítható és karban tartható grill már a sütés megkezdése előtt kiváló hangulati elem, utána pedig rögtön látvány konyhává alakul. A szépséget, az ősi hagyományokat és grillezést szeretők is megtalálják majd benne számításukat.

Az OFYR grillhez tartozó induló, kiegészítő csomagot, most kedvezményes áron hazaviheti, hogy akár már este ezen készíthesse az ínycsiklandó vacsorát.

Címkék:

grill ofyr