Találj rá a hűs árnyat adó, tökéletes napernyőre

3 x 3 méteres árnyékfelületével a Marbella Plus napernyő már nemcsak kis, hanem nagyobb kertekben is tekintélyes szeletet tud kihasítani a tűző nap rabságából. A Jardinico cég minőségi napernyői közül nem véletlenül lett ez az egyik legkedveltebb darab. Nézzük, hogy a méretén kívül mi szól még mellette!


Az első osztályú napernyőt érdemes személyesen is megtekinteni, mert úgy látszik csak igazán az a rengeteg anyag és szakértelem, ami 20 év tapasztalatát tömöríti ebben az egyetlen termékben. Kiegyensúlyozott, elegáns megjelenése, könnyen és kényelmesen használható funkciókkal párosul. A Marbella Plus sallangmentes és precíz ernyő, ami oldalkaros kialakítása miatt nagy árnyékfelületet ad és mégis rendkívül stabil marad. Még a 60 km/h sebességű szelet is kibírja, nem kell a vászon szakadásától vagy a napernyő felborulásától tartanod.

A nagy árnyékfelülete  alá méretéből adódóan betehetsz egy medencét, nyugágyat vagy akár grillt is, étkezőasztallal, hogy a nyári hőség elől egy kis menedéket lelj a kertedben.

Bármikor mennél ki élvezni a kerted kínálta örömöket, a napernyőt tudod úgy fordítani, hogy blokkolja a kéretlen napsugarakat. Ahogy a videóban is láthattad, az ernyő három tengely mentén is mozgatható, ennek köszönhetően pedig garantáltan tudsz majd árnyékot varázsolni a kertbe. Napszaktól és évszaktól függetlenül.

Ha egy tartós árnyékolót keresel, amelyben a minőség a kényelemmel és dizájnnal karöltve érkezik, akkor adj egy esélyt a Marbella Plusnak. A jelenleg négyféle váz-szövet színkombinációban kapható árnyékolóban nem csalódsz majd!