Egy napernyő, aminek szépségénél csak a sokoldalúsága nagyobb

3 x 3 méteres árnyékfelületével a Marbella Plus napernyő már nemcsak kis, hanem nagyobb kertekben is tekintélyes szeletet tud kihasítani a tűző nap rabságából. A Jardinico cég minőségi napernyői közül nem véletlenül lett ez az egyik legkedveltebb darab. Felszereltségével, szépségével és kivételes funkcióival azonnal megnyerte a nemzetközi közönséget, és itthon is egyre többen szavaznak rá. Miért?


A Jardinico első osztályú napernyőit érdemes személyesen is megtekinteni, mert úgy látszik csak igazán az a rengeteg anyag és szakértelem, ami 20 év tapasztalatát tömöríti ezekben a nagyszerű árnyékolókban. Kiegyensúlyozott, elegáns megjelenése, könnyen és kényelmesen használható funkciókkal párosul a Marbella Plus esetén, ami egy üdítően sallangmentes és precíz ernyő. Oldalkaros kialakítása miatt nagy árnyékfelületet ad és mégis rendkívül stabil marad. Ezt a hatalmas, nehéz, de az árnyékoló könnyebb mozgatása érdekében (rögzíthető) kerekekkel felszerelt talp biztosítja, ami még a 60 km/h sebességű szélnél is stabil tartást nyújt az árnyékolónak. Ennél a modellnél biztosan nem kell a vászon szakadásától vagy a napernyő felborulásától tartanod. Ha pedig számítasz a viharra, akkor egy egyszerű mozdulattal összecsukhatod, majd a vele érkező  vízhatlan huzatába rejtve védheted az elemektől.

Kinyitott állapotban a Marbella nagy árnyékfelületet kínál, ami  alá méretéből adódóan betehetsz egy medencét, nyugágyat vagy akár grillt is. Sőt, még akár az étkezőasztal is odafér, hogy a nyári hőség elől egy kis menedéket lelj a kertedben. Bármikor is szeretnél élvezni az árnyékot, a napernyő mobilitása és sokoldalú állíthatósága miatt mindig találsz majd olyan pozíciót, amivel árnyék borul a kívánt területre.

A SpaTrend ügyvezető tulajdonosa is erre a napernyőre esküszik, olyannyira, hogy saját kertjében is ezt használja. Az alábbi videóban bemutatja, hogy milyen könnyen és változatosan mozgathatod, forgathatod és döntheted meg a napernyőt a maximális árnyékfelület elérése érdekében!

 
"A tavalyi szezonban vásároltam egy Marbella napernyőt. Nagyon tetszik a sokoldalúsága, és stabilitása. Az elforgatás, billentés, a hosszanti magasságállítás mind nagyon egyszerű műveletek ezen a stabil ernyőt. Imádom, ajánlom." - Kiss Zoltán

Bármikor mennél is ki tehát élvezni a kerted kínálta örömöket, a napernyőt tudod úgy fordítani, hogy blokkolja a kéretlen napsugarakat. Ahogy a videóban is láthattad, az ernyő három tengely mentén is mozgatható, ennek köszönhetően pedig garantáltan tudsz majd árnyékot varázsolni a kertbe. Napszaktól és évszaktól függetlenül.

Ha egy tartós árnyékolót keresel, amelyre garantáltan számíthatsz az elkövetkező évtizedben, és fontos, hogy a minőség a kényelemmel és dizájnnal karöltve érkezzen, akkor adj egy esélyt a Marbella Plusnak. A jelenleg háromféle váz-szövet színkombinációban (fehér váz/szürke szövet, antracit váz/fekete szövet, antracit váz/szürke szövet) kapható árnyékolóban nem csalódsz majd! A személyes találkozáshoz látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza) és próbáld ki a Jardinico legnépszerűbb napernyőjének egyszerű használatát!