Trendi és hasznos kiegészítők grillezéshez

Trendi kiegészítőkkel nemcsak könnyebb, de élvezetesebb is lesz a grillezés. A most bemutatott hasznos eszközök feldobhatják a sütést és az ízélményeket is.


Ez a kebab szett jelentősen megkönnyíti a nyársakkal való munkát. A dupla nyárson sokkal stabilabban ül az étel, ráadásul a fém átmelegedés után belülről is segíti a sütést, így gyorsabban készül majd a nyárs. Ezzel a kiegészítővel a sütés egyszerűbbé válik és akár a tálaláshoz is felhasználhatod.

Az infra oldalégő ugyan nem olyan látványos, de nagyon is hasznos és utólag is beszerelhető a Broil King grillek többségébe. Használatával változatosabbá tudod tenni az életrepertoárodat. Az infra égő nagyon magas, akár 400 fokot is képes elérni, így az ételek lepirításához nem találhatsz ennél jobb társat.

A fa kaparó egy újdonság a grilleszközök piacán, de egy nagyon is várt kiegészítő. Ez a fából készült, különleges élkidolgozással gyártott kaparó az olyan felületek tisztításához tökéletes, amelyek bevonata nem bírná a durvább sörtéket.

Ugyancsak a tisztítást teszi izgalmassá ez a jégből készült tisztító kefe. A fa kaparóhoz hasonlóan az érzékeny és kopásra, sérülésre hajlamos bevonatú rácsok, edények grill lapok tisztítására alkalmas. Még a fánál is kíméletesebb azonban, hiszen valójában jéggel, illetve a hő hatására légneművé váló gőzzel tisztít. Ne nem bíznál semmit a véletlenre és biztosra mennél az eszközeid védelme érdekében, ebben a jég tisztító kefében nem csalódsz majd.