Választás előtt érdemes egy jót grillezni

Hamarosan eljön a választás napja. Igen nehéz a döntés, mivel a következő éveket, vagy akár évtizedeket is meghatározhatja, hogy április elején mire szavazunk. Választhatjuk a kényelmeset és hátradőlhetünk, de dönthetünk amellett is, hogy bátorsággal, több munkával, széleskörű kreativitással, szebb és színesebb jövő elé nézünk. Egy dolog biztos: életünk grillsütőjének kiválasztása előtt érdemes grilleznünk egyet.


Április 2-án szombaton a téma leghűségesebb híveinek biztosan programja lesz. Ott lesz mindenki, aki szeret véleményt cserélni, aki választás előtt szereti alaposan átgondolni, mindenki, aki szeret az "elv-társaival" együtt lenni, ünnepelni, megvitatni, kipróbálni, letesztelni és mindaz, aki hűségesen és elkötelezett híve a grillezésnek. Őket biztosan vonzza az április másodikai "választás napja" a SpaTrend Szezonnyitó Grill fesztivál. 

A mára már hagyományossá volt tavaszi szezonnyitó Grillfesztivál grillesek és bbq-sok ezreit vonzza a grillezés hazai Mekkájába, a Grillpláza és a SpaTrend fellegvárába, a sok sok élményt kínáló ürömi H2G grilliskola központjába. Az Üröm központjához közel található festői szépségű és autentikus hangulatú rendezvényhelyszín ad ugyanis otthont a SpaTrend Szezonnyitó Grillfesztiválnak, ahol a tavaszi szezon első napján grillezők apraja és nagyja összegyűlik és megosztja tudását egymással. 

Ha Isten, az időjárás és a helyzet is úgy akarja, akkor Gianni lesz a rendezvény házigazdája, aki pizza készítésre szakosodott szakácsával, Mák Tamással együtt mutatja majd be nekünk az igazi olasz pizza titkát, valamint a készítésének minden fortélyát. Aki mégis a látványos és közösségi grillezésben hisz megcsodálhatja az OFYR hangulatos tűzterét és a fantasztikus ízeit. 

A választás mégiscsak egyszerű: Gyere el te is, csatlakozz a 8 grillszakácsunk táborához, és válaszd ki azt a grillezési metódust, eszközt, amit leginkább a sajátodnak érzel és vidd haza a gázüzemű, faszenes, fatüzelésű vagy pellet grillek egyikét. Nincs más hátra, mint jegyet vásárolni és felpakolni a családodat, barátaidat, gyerekeidet, és együtt ünnepelni velünk a grillezés szezonjának felhőtlen ünnepét. 

jegyvásárlás: https://grillplaza.hu/grill-fesztival-2022

 

Címkék: