Vaslapos grill mindig bevetésre készen

A különleges megjelenésű OFYR grill mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Egyedi formavilága, egyszerűsége és praktikussága révén minden kertben megállja a helyét. Nem fogy ki belőle a gáz, nem kell speciális faszén a beüzemeléséhez, csak fa és már kezdődhet is a grillezés.


Az OFYR egy nyílt tűzterű, megjelenésében leginkább a kerti tűzrakót idéző grill, amelyen körbe egy széles vaslap fut és ez szolgál elsődleges sütőfelületként. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa. A tűz fölé tehetsz ugyanis bográcsállványt, brazil nyársakat vagy egyszerű rácsot is, hogy fokozd a sütőfelület nagyságát és a sokoldalúságát.

A vaslapon a gyorsan sülő húsok, steakek és halak is tökéletesre készülnek, de ha szereted a kreativitást, vesd bele magad a látványgrillezésbe és jöhetnek a hagymavulkánok. Az OFYR kellemes a szemnek, egyszerűen tisztán és karbantartható és jó meleget ad, így tavaszi, őszi, téli grillezés során is remek társ lesz a kültéri sütésben.

A kerti műalkotásnak is beillő fatüzeléses grill használaton kívül is látványos kiegészítője lesz a kertednek vagy teraszodnak önmagában vagy tárolóival együtt. Itt nézhetsz körül az izgalmas OFYR kellékek között!