Vendégváró grill ételek szilveszterre

A szilveszteri buli tökéletes alkalom a téli grillezésre, amikor nagy mennyiségű ételt kell elkészíteni gyorsan. Előétel, főétel és akár a desszert is elkészülhet a grillen vagy a kemencében!


Kicsit csípős, de nagyon krémes a sajtkrémmel töltött jalepeno falatka, amit baconnel is feldobhatsz. Ezek a gyorsan megsülő falatkák tökéletes vendégvárók, amik jól illenek egy finom borhoz!

Ha valami még különlegesebbel lepnéd meg a vendégeket, amiben már a hagyományos szilveszteri alapanyagok is helyet kapnak, akkor a malacpofa batyuk vajtökkel remek választás. Ez a lassan sülő fogás hosszan készül, de nem kell ott állni mellette, mert egy kiváló hőtartású kerámia grillben tökéletesre sül.

Ha inkább a hagyományosabb grilles vonalon készülnél meglepetéssel a vendégeknek, akkor a sertésborda lesz a befutó. Ez a fogás már gyorsabban elkészül, a bordasütéshez ideális kiegészítőkkel pedig nem is lesz nehéz dolgod!

A karácsonyi pihenés után jól esik majd a friss levegőn végzett kreatív tevékenység és a vendégek is hálásak lesznek a finom falatokért!