Kerti bútor védelem egyszerűen

Ahogy egyre jobban terjednek a nappali hatású kerti bútorok és teraszberendezések, úgy lesz nehezebb és nehezebb a rossz idő beköszöntével elpakolni mindent fedett helyre. A hatalmas kanapék és napozóágyak nagyon jól mutatnak a teraszon, de méretük miatt nem könnyű helyet találni nekik. Jöhetnek hát a takaróponyvák!


Még a legjobb minőségű kerti bútoroknál is érdemes gondoskodni a téli védelemről. Hiába a rozsdamentes szerkezet vagy a vízálló bútorszövet, a több hónapon át történő cudar időjárás rajta hagyná a nyomot a drága bútorokon. Ha tehát nem tudod fedett helyre áthelyezni a bútorokat és már a lakásban sincs hely a plusz szetteknek, akkor jó megoldást jelentenek a vízhatlan védőponyvák, amelyek még a tél tombolása közepette is őrzik a kerti bútoraid épségét és biztonságát.

Az Aerocover takaróponyvái minden évszakban praktikus védelmet nyújtanak kültéri bútoraidnak. Télen is. Hóesésben is. A vízhatlan borítások több méretben és formában kaphatóak, hogy minél inkább illeszkedjenek a kiszemelt bútorhoz, és tökéletes biztonságban tartsák a természet erői ellen. A klasszikus formák mellett többféle L-alakú kanapéra alkalmas ponyva, napernyő védő és kör alakú bútorok takaróponyvája közül válogathatsz. Sőt, újdonságként megjelentek a rakásolható székeket egyben takaró ponyvák, amelyek rendezett külsőt adnak a terasznak. Ráadásul elég egy vagy két darabot beszerezni belőle az egész étkezőszetthez.

Az Aerocover lélegző takaróponyvái nemcsak az eső, a szél vagy a hó ellen nyújtanak hathatós segítséget, de védik a bútorokat a kifakulástól, a koszolódástól és az állatoktól is. A megtisztított kültéri eszközök a ponyva alatt csendesen és biztonságban várják a tavaszt, hogy újra teljes pompájukban tündökölhessenek. A ponyva különleges rétegszerkezete pedig abban is segít, hogy a pára formájában bejutó nedvesség ne rekedjen meg a vízhatlan felület alatt, hanem szabadon távozhasson. Ahogy a videóból is láthatod, a ponyva lélegzik, így belül mindig száraz marad a bútor, így a víznek nincs ideje kikezdeni az anyagokat és a színeket.

Ha nem szeretnéd az évszak változásoknál teljesen elpakolni a kültéri bútoraidat, akkor fontold meg a vízhatlan takaróponyvák használatát. Egyszerűbbé teszik a téliesítést és a terasz tavaszi újbóli igénybe vételét is. Miközben épen és szárazon tartják a bútorokat! Nézz körül a SpaTrend kínálatában, hogy megtaláld a bútoraidra pontosan passzoló ponyvát!